Workshop 7 ‘shot making’ experience van 60 minuten bij Amstel Bar Experts

Foto Workshop 7 ‘shot making’ experience van 60 minuten bij Amstel Bar Experts
Van € 39,00
Voor € 19,50
LET OP: Deze dagaanbieding was van 15-03-2016 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Bar shots maken en proeven bij de Amstel Bar Experts

Schuilt in jou een heuse bartender? Probeer het uit met een workshop shots maken bij de Amstel Bar Experts! In een uur tijd leer jij de beroemde shots te maken - je begint met shake and layer - waarna je het resultaat zelf proeft! Doe de 7 ‘shot making’ experience workshop bij Amstel Bar Experts en dat kan NU al voor maar € 19,50 per persoon!

6 beroemde shots
Bij binnenkomst staat een bar shotje voor je klaar om alvast in de stemming te komen. Je bent met een geweldige groep mensen, want deze workshop is vanaf 8 en maximaal tot 16 personen.

Daarna ga je onder begeleiding van een expert aan de slag en maak je 6 beroemde shots. Die staan niet alleen leuk op de bar, je gaat ze uiteraard ook zelf proeven. Je kunt voor deze workshop bij Amstel Bar Experts in de Amstelstraat terecht op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond vanaf 20.00 uur.

Laat zien dat welk shot dan ook voor jou geen geheimen meer kent na deze workshop van 60 minuten, NU voor slechts € 19,50 per persoon! 

Dagaanbieding in je E-MAIL