Verrassend 5-gangendiner van de chef bij Bar Restaurant Simpel in De Pijp

Foto Verrassend 5-gangendiner van de chef bij Bar Restaurant Simpel in De Pijp
Van € 39,50
Voor € 19,50
LET OP: Deze dagaanbieding was van 19-12-2017 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Heelijk 5-gangendiner van de chef bij Bar Restaurant Simpel in De Pijp 

Zo simpel kan het zijn: een bijzondere avond doorbrengen in een smaakvol ingericht etablissement met pure, ongekunstelde gerechten, vriendelijke en gastvrije bediening en dat alles in een van de gezelligste buurten van Amsterdam.

Restaurant Simpel in de Ferdinand Bolstraat in hartje Pijp betekent niet alleen lekker eten, maar ook een avondje uit. Simpel? Nee dat nu ook weer niet direct. Lekker? Om je vingers bij af te likken! Dit verrassende 5-gangendiner voor in totaal slechts € 19,50 per persoon kun je niet aan je voorbij laten gaan. Je moet simpelweg Bar Restaurant Simpel in al zijn facetten een keer hebben beleefd.

Lovende recensies

IENS.nl9/9/9
Gisteren met een vriendin ontzettend genoten van het 5-gangen verrassingsmenu dat ik via NuDeal heb gekocht. Het eten was fantastisch; heel gevarieerd, terwijl de gangen toch goed op elkaar aansloten en waarbij de smaken met elkaar in harmonie waren. De service was ook helemaal top, net als de wijn die er geserveerd werd. Kortom: wij hebben een heerlijke avond gehad! 

IENS.nl - 9/8/8
Ik heb hier inmiddels zes keer gegeten en elke keer was het raak! Het eten is voortreffelijk;kwaliteit en prijs zeer goed in balans. De bediening vriendelijk, oplettend en daar waar even niet, oprechte excuses wat alles goed maakt! Ik kom er graag hoewel soms erg druk en dus wat rumoerig. Maar....het feit dat het druk bezocht wordt, zegt iets over de kwaliteit en gezelligheid!! Goede wijnen, zeer vriendelijk geprijsd. Kortom: ga langs, het is het echt dubbel en dwars waard!!! 

IENS.nl - 9/9/7
Wij aten hier onlangs met een bon van Nudeal. Een vijf gangen verrassingsdiner stond op het menu. Voorafgaand aan dit menu kregen we een lekker stukje brood met ontzettend lekkere huisgemaakt pesto. Daarna kregen we o.a. voorgeschoteld: zalm met saffraanmayonaise, carpaccio, een heerlijk preisoepje en als 'hoofdgerecht' diamanthaas die heel erg lekker was, mede dankzij de heerlijke jus. Als toetjes kregen we een trio van zoete heerlijkheden. Wat me erg aansprak bij Simpel, was het oprecht vriendelijke personeel dat erg oplettend was. We hebben geen moment met een leeg glas gezeten, super! De tijd die tussen de gangen zat was vrij lang, wat wij persoonlijk wel prettig vonden met 5 gangen. Ik kom hier zeker terug! 

Restaurant Simpel | Ferdinand Bolstraat | 1072 LA Amsterdam | Website

Dagaanbieding in je E-MAIL