Ultieme driving experience met de Audi R8, mogelijk op diverse locaties in Nederland

Foto Ultieme driving experience met de Audi R8, mogelijk op diverse locaties in Nederland
Van € 115,00
Voor € 57,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 17-12-2016 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Voel je een beetje Max Verstappen met de ultieme driving experience

Als je Max Verstappen op topsnelheid over de circuits ziet rijden, gaat er onbewust een adrenalinestoot door je lichaam. Wil jij dat snelheidsgevoel zelf meemaken? Dat kan met de ultieme driving experience. 20 minuten lang ervaar jij in de supercar Audi R8 wat paardenkrachten allemaal bewerkstelligen.

Doe de ultieme driving experience in een Audi R8 NU voor slechts € 59,95!

Fotomoment
Je wordt ontvangen op locatie. In totaal zijn dat er in Nederland acht: Almere, Amsterdam, Amersfoort, Arnhem, Eindhoven, Heerenveen, Rotterdam of Zwolle. Je neemt plaats achter het stuur voor jouw fotomoment met de Audi R8. Daarna krijg je van een instructeur uitleg over de bolide en ontwaar je wat er zich onder de motorkap bevindt.

En dan komt het moment, dat je de openbare weg opgaat achter het stuur van deze nauwelijks te temmen tijger. Je mag dit zelf ervaren of je kunt het overlaten aan de instructeur.

Machtig gevoel
Het gevoel van power maakt zich van je meester. Het gebrul van de uitlaat bij het minste geringste beroeren van het gaspedaal geeft je een machtig gevoel. Het is een belevenis, die je niet snel zult vergeten.

Deze driving experience bij Drive the Passion is uitermate geschikt voort feestjes en evenementen met meer of minder mensen. Je kunt het ook uitstekend cadeau doen aan iemand, die gek is op snelle auto’s of de Audi R8 voor promotiedoeleinden inzetten.

Drive the passion
Iedereen verdient het om de sensatie van het rijden in een Audi R8 mee te maken. Wij vinden voor iedereen een passende mogelijkheid om deze ervaring te laten meemaken. De autoritten zijn aan te raden voor: evenementen, trouwerijen, cadeau’s, speciale gelegenheden, promotiedoeleinden en als promotiewagen. Want wie wil er nou geen trouwfoto’s met een exclusieve Audi R8 op de achtergrond? Of in James Bond-stijl naar een gala gebracht worden?

Wij proberen de huidige manier van supercar-belevingen te verbeteren en aantrekkelijker te maken. Service staat daarom bij ons centraal, alles kan overlegd worden. Twijfel ook niet om ons contactformulier op te zoeken. Onze medewerkers proberen altijd binnen 24 uur contact met je te zoeken. 

Dagaanbieding in je E-MAIL