Uitgebreide, huidverbeterende, gezichtsbehandeling van 90 minuten inclusief consult bij Just Skin (48% korting)

Foto Uitgebreide, huidverbeterende, gezichtsbehandeling van 90 minuten inclusief consult bij Just Skin (48% korting)
Van € 145,00
Voor € 75,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 05-02-2018 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Complete gezichtsbehandeling op maat bij Just Skin

Geen gezichtshuid is hetzelfde en daarom is Just Skin gespecialiseerd in huidverbetering. De schoonheidsspecialistes (huidcoaches) bij deze praktijk voor huidverbetering in Amsterdam Oud-Zuid hebben zich verdiept in het fenomeen huid en hoe die optimaal te behandelen.


Persoonlijk behandelingsprogramma

Tijdens het consult wordt een gezichtshuidanalyse gemaakt, worden metingen verricht en de huidconditie bepaald. Aan de hand van deze analyse wordt een behandelingsprogramma opgesteld.

Afhankelijk van de conditie van de huid en de wensen van de klant kan gekozen worden voor microdermabrasie, collageen lichttherapie of ultrageluid therapie.

De basis van elke behandeling wordt gevormd door dieptereiniging, peeling, verwijderen oneffenheden, bindweefselmassage en het aanbrengen van dagcrème.


Just Skin

Een gezonde huid en een stralende teint is waar het om draait. Je goed voelen en er goed uitzien zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, letterlijk lekker in je vel zitten.
Je huid is je visitekaartje en daarom verdient elke huid de beste zorg. Bij Just Skin hebben de ervaren huidspecialisten (huidcoaches) maar één doel: huidverbetering. 


Uitstekende reviews

Heb je last van rimpeltjes en fijne lijntjes, littekens, eczeem, hyperpigmentatie, acne, ongewenste haargroei of grove poriën Just Skin weet er raad mee en maakt een behandeling voor jouw gezichtshuid op maat. Gun jouw gezichtshuid de aandacht die hij nodig heeft. Ga voor een complete, huidverbeterende, gezichtsbehandeling van 90 minuten inclusief consult naar Just Skin. NU voor slechts € 75!


Reviews

Treatwell

‘Heerlijke behandeling. Mijn huid ziet er na een paar dagen al stukken beter en frisser uit.’

‘Echt in de watten gelegd. Mijn huid werd bekeken, gereinigd, er werden foto's gemaakt, kreeg een peeling en een huidadvies mee. Het beviel me zo goed dat ik meteen een vervolgafspraak heb gemaakt.’ 

Dagaanbieding in je E-MAIL