Spa Behandeling - Floaten i.c.m. een massage bij FloatCenter

Foto Spa Behandeling - Floaten i.c.m. een massage bij FloatCenter
Van € 59,50
Voor € 29,50
LET OP: Deze dagaanbieding was van 09-10-2017 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Vanaf € 29,50 voor een luxe Spa Behandeling - Een Float sessie i.c.m. een massage bij Float Center 

Jaag de stress uit je lijf met een weldadige combinatie van een waterjetmassage in de spacapsule en floating. Dat kan bij de float centers in Haaglanden (Den Haag), Babylon (Den Haag) en Amsterdam. Op een van deze locaties kun je terecht voor deze ontspannende behandeling en ook nog tegen een scherpe prijs!

Verwen jezelf met 60 minuten floaten en 14 minuten waterjetmassage in de spacapsule en het kost je in totaal slechts € 29,50! 

Beleef een heerlijke waterjetmassage waarbij je je niet hoeft uit te kleden en je wordt ook niet nat. De computergestuurde waterjets geven je een full body massage met waterdruk, temperatuur en pulseringsfrequentie, die zijn aan te passen. In slechts 14 minuten verdrijft de Spacapsule pijn , ‘wrevel’ en stress uit je lichaam.

De waterjetbalk beweegt zich van voren naar achteren of van achteren naar voren over de gehele lengte van je lichaam. De spacapsule kan echter ook worden geprogrammeerd om een specifiek gedeelte van je lichaam te masseren. Het is allemaal in te stellen.

Floating is heel simpel de meest effectieve manier om stress te verminderen en om totaal te ontspannen. Het komt er in het kort op neer, dat je drijft op ruim 30 centimeter speciaal zout water in een daarvoor ontwikkelde floatcabine. Deze ruimte is strikt privé, waardoor je niet wordt afgeleid en je kunt overgeven aan de weldaad van het warme, zoute water.

Floaten is de manier om de diepste ontspanning te bereiken die men kan ervaren. In de floatcabine worden naast de zwaartekracht ook andere prikkels, zoals geluid en licht, uitgesloten. Officieel wordt dit ‘Floatation REST’ (Restricted Environmental Stimulation Technique) genoemd.

Na deze combi-behandeling voel je je als herboren.

 

Je kunt op 2 locaties terecht:

Float Center Amsterdam | Nieuwe Kerkstraat 5k | 1018 DW Amsterdam

Float Center Haaglanden | Volendamlaan 1162 | 2547 CZ Den Haag

Dagaanbieding in je E-MAIL