Ontspannende gezichtsbehandeling (30 of 60 min) + gezichtsmassage, masker en dagverzorging

Foto Ontspannende gezichtsbehandeling (30 of 60 min) + gezichtsmassage, masker en dagverzorging
Van € 30,00
Voor € 14,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 27-01-2020 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Laat je eens pamperen met een gezichtsbehandeling bij Emotion Beauty

De essentie van schoonheid begint met aandacht voor je huid. Immers dat is het grootste orgaan, dat wij bezitten en is aan allerlei invloeden onderhevig. Dat geldt zeker voor de gezichtshuid en daarom is het helemaal geen gek idee om die af en toe eens te laten verwennen. Kies voor een gezichtsbehandeling van 30 of 60 minuten inclusief gezichtsmassage bij Emotion Beauty.

Weldadige gezichtsmassage
Eerst wordt je huid gereinigd, gevolgd door een peeling en een dieptereiniging. De behandeling krijgt een vervolg met een behandeling met het hydroapparaat vapozone, een weldadige gezichtsmassage, masker en eindigt met het aanbrengen van een dagverzorgingscrème. Je stapt als nieuw de deur uit en voelt je heerlijk fris en vertroeteld. Verwennerij voor het gezicht en persoonlijke aandacht geven jouw leven de boost die je net nodig hebt.

Health & beauty center Emotion Beauty
De huid is het grootste orgaan dat we bezitten. Het is de beschermer van ons lichaam, de spiegel van onze gezondheid. Dit is een goede reden om zuinig met je huid om te gaan en deze goed te verzorgen. Bekijk onze diensten of neem een kijkje in onze webwinkel voor de beste producten voor jouw huid. Health & beauty center Emoiton Beauty is de salon waar schoonheid centraal staat. Je kunt hier terecht voor gezichtsbehandeling, microdermabrasie, laserbehandeling, definitief ontharen, afslanken en haargroeibehandeling.

Dagaanbieding in je E-MAIL