Hongaarse Poesta Knabbel & Babbel van 6 Hongaarse wijnen + hapjes in de Pijp

Foto Hongaarse Poesta Knabbel & Babbel van 6 Hongaarse wijnen + hapjes in de Pijp
Van € 53,00
Voor € 27,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 09-09-2016 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Hongarije heeft meer in huis dan alleen maar goulash

Bij Hongarije denk je misschien aan Puskas, de fameuze voetballer uit vervlogen tijden, het Balatonmeer of de nationale gerechten goulash en gevulde paprika. Maar dit land heeft veel meer in huis. Bij de stichting Zuiver Wijn heb je NU de kans om dat te ontdekken.

Proef 6 verschillende Hongaarse wijnen met bijpassende Hongaarse bites tijdens een 2 uur durende poesta Knabbel & Babbel van de Stichting Zuiver Wijn in De Pijp voor maar € 27,95!

Land van overvloed

Hongarije is een land van overvloed met een beladen culinaire geschiedenis. De patisserie is hoogstaand met invloeden van de Turken en de Oostenrijkers. Er zijn uitgestrekte landbouw- en veeteeltgebieden met vlees van het Mangelica varken en grijs rund.

Ook zijn befaamd de salami en Kolbacs worsten, de goulash en de paprika. Ingrediënten die de Hongaarse keuken maken tot wat hij is.

Het Oost-Europese land telt liefst 22 wijngebieden met uitzonderlijke en boeiende druivensoorten en wijnen. Wijnen die in Nederland nauwelijks bekendheid genieten. Met deze poesta Knabbel & Babbel komt daar verandering in.

De proeverijen worden georganiseerd in samenwerking met Lekkers uit Hongarije en Global Wineries, een van de grootste online wijnwinkels in Nederland. Elke zaterdag in oktober zijn er twee sessies om voor in te schrijven.

Ontdek Hongarije met een poesta Knabbel & Babbel met 6 verschillende Hongaarse wijnen en bijpassende Hongaarse hapjes bij Zuiver Wijn in De Pijp NU voor slechts € 27,95 per persoon!

Stichting Zuiver Wijn

De stichting Zuiver Wijn is ontstaan uit een kleine groep van internationale chefs, wijnhandelaren en culinaire liefhebbers. De vereniging heeft een mooie locatie voor haar activiteiten in Salon CuCu in het hartje van de Amsterdamse Pijp, een galerie met maandelijkse exposities van uiteenlopende beeldende kunstenaars.

Je kunt lid worden van deze stichting. Leden ontvangen maandelijks info over de activiteiten van de club en krijgen daarnaast verschillende kortingen op producten en activiteiten. Leden kunnen in overleg met het dagelijks bestuur eigen activiteiten ontplooien binnen het kader van de club. 

Dagaanbieding in je E-MAIL