Nooit meer je benen scheren! Voor maar € 99 bij Just Wellness in hartje Jordaan

Foto Nooit meer je benen scheren! Voor maar € 99 bij Just Wellness in hartje Jordaan
Van € 954,00
Voor € 99,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 05-09-2016 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Just Wellness bestaat 6 jaar en trakteert!

Alleen in de maand september kan je een pakket kopen om je hele benen definitief te laten ontharen. Als je nu start ben je in de zomer al haarvrij. Het pakket dekt alle behandelingen. Wij gaan net zo lang door met jou behandelen totdat je helemaal tevreden bent. Geen extra kosten, geen bijbetaling. Gemiddeld heb je 8 tot 10 behandelingen nodig maar als het er meer zijn mag dat uiteraard zonder extra kosten. Iedere 6 weken krijg je een behandeling die ongeveer 15 minuten duurt 

Ga voor jezelf na welke zones je het liefst kordaat wil laten aanpakken en kies daarna een van de bovenstaande pakketten. Bestel vervolgens een voucher en maak een afspraak bij Just Wellness in de Nieuwe Leliestraat. Deze lichte en rustgevende beautysalon ligt midden in het hart van de Jordaan, verscholen tussen de kleine straatjes en grachtjes. Just Wellness beschikt over vier behandelruimtes waarvan twee zijn ingericht voor duobehandelingen. Lekker ontspannen op z'n best, kom langs en geniet.

Voor ontharen wordt gebruik gemaakt van de IPL-methode. Het IPL-apparaat pakt ongewenste haargroei effectief aan. Intense Pulsed Light geeft een lichtflits op de huid af, waardoor de haarzakjes definitief vernietigd worden. Niet alleen de haren, maar de bron van het haar wordt aangepakt. Onbeperkt houdt in: net zoveel behandelingen als je nodig hebt voor een resultaat waar je tevreden mee bent.

Just Wellness | Nieuwe Leliestraat 133 | 1015 SN Amsterdam | Website

Dagaanbieding in je E-MAIL