Keuze uit 4 (duo-)gezichtsbehandelingen bij Beautysalon Just Wellness

Foto Keuze uit 4 (duo-)gezichtsbehandelingen bij Beautysalon Just Wellness
Van € 54,50
Voor € 24,99
LET OP: Deze dagaanbieding was van 20-02-2018 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Kies uit twee opties

  • € 24,99 voor een gezichtsbehandeling van 60 minuten (waarde € 54,50)
  • € 49,99 voor een duo-gezichtsbehandeling van 60 minuten (waarde € 109)

 

Geef jouw gezichtshuid de behandeling waar hij recht op heeft

De omgeving is al een lust voor het oog en je komt bij Just Wellness ook nog eens in een oase van rust en licht terecht. De Jordaan is een bijzonder stukje Amsterdam en deze beautysalon is daar niet meer weg te denken. Hier krijg je een schoonheidsbehandeling die jou een weldadig en gelukkig gevoel geeft.

Voor de vrouw èn de man

De behandelingen zijn niet alleen geschikt voor vrouwen; er is ook een special treatment voor mannen. Je hebt keuze uit de volgende (duo) gezichtsbehandelingen:

Dermologica Facial treatment

Bij deze gezichtsbehandeling gebruikt de specialiste de natuurlijke producten van Dermalogica. De behandeling bestaat uit een dieptereiniging, peeling, verwijderen van oneffenheden, masker en dagverzorging. 

Environmental Control Treatment

Deze kalmerende behandeling is voor de gevoelige huid die geplaagd wordt door rode vlekken, ontstekingen en jeuk. Je krijgt een zachte reiniging, kalmerend masker en producten die de roodheid verminderen.

Medi Bac Treatment

Deze zuiverende behandeling is erg geschikt voor mensen met acne en puistjes. De gezichtsbehandeling bestaat uit een dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, hydrateren en het voorkomen van nieuwe uitbarstingen van puistjes.

Men’s Skin treatment 

Deze behandeling is gericht op gezichtshuid van mannen. Na een intensieve reiniging volgt een zachte exfoliatie en worden onzuiverheden verwijderd. Tot slot wordt de huid gehydrateerd waarna die er fris en verzorgd uitziet.

Duo behandeling

Bij de duo behandelingen kun je je gezichtshuid samen in een behandelkamer laten verwennen. En met deze super aanbieding kun je dat ook – voor de verandering - eens met je vriend doen. Meestal heeft hij aanzienlijk minder ervaring met het bezoeken van schoonheidsinstituten. 

Zo’n duo gezichtsbehandeling kost je bij beautysalon Just Wellness NU slechts € 49,99; kom je alleen dan ben je al voor € 24,99 helemaal klaar!

Just Wellness

Midden in het hart van de Amsterdamse Jordaan ligt zorgvuldig verscholen tussen de kleine straatjes, bruggetjes en grachten, beautysalon Just Wellness. Bij binnenkomst tref je een oase van rust en licht aan.

Just Wellness beschikt over 9 behandelruimtes waarvan er 3 zijn ingericht als duo-behandelingen. Met een team van 24 schoonheidsspecialisten en gastvrouwen word je in de watten gelegd. Lekker ontspannen op z’n best! Je kunt hier terecht voor diverse vormen van schoonheidsbehandelingen, zoals facials, IPL, acne treatments, massages en ontharing. En je bent hier in goede en verfijnde handen.

Dagaanbieding in je E-MAIL