Intensieve bindweefselmassage van het gezicht, hals en decolleté van 45 minuten bij Just Skin in Amsterdam Oud-Zuid (33% korting)

Foto Intensieve bindweefselmassage van het gezicht, hals en decolleté van 45 minuten bij Just Skin in Amsterdam Oud-Zuid  (33% korting)
Van € 74,00
Voor € 49,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 17-02-2019 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Bindweefselmassage bij Just Skin

Geen gezichtshuid is hetzelfde en daarom is Just Skin gespecialiseerd in huidverbetering. De schoonheidsspecialistes (huidcoaches) bij deze praktijk voor huidverbetering in Amsterdam Oud-Zuid hebben zich verdiept in het fenomeen huid en hoe die optimaal te

De bindweefselmassage helpt met de reiniging van giftige stoffen in ons lichaam. Door het gewone leven krijg je al genoeg stoffen binnen die weer afgevoerd moeten worden. Wanneer je veel stress hebt, bewegingstekort of een eenzijdig voedingspatroon is behandeling vaak nog nuttiger. De behandeling duurt 45 minuten.


Just Skin

Een gezonde huid en een stralende teint is waar het om draait. Je goed voelen en er goed uitzien zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, letterlijk lekker in je vel zitten.
Je huid is je visitekaartje en daarom verdient elke huid de beste zorg. Bij Just Skin hebben de ervaren huidspecialisten (huidcoaches) maar één doel: huidverbetering. 


Uitstekende reviews

Heb je last van rimpeltjes en fijne lijntjes, littekens, eczeem, hyperpigmentatie, acne, ongewenste haargroei of grove poriën Just Skin weet er raad mee en maakt een behandeling voor jouw gezichtshuid op maat. Gun jouw gezichtshuid de aandacht die hij nodig heeft. Ga voor een intensieve bindweefselmassage van het gezicht, hals en decolleté naar Just Skin. NU voor slechts € 49,95!


Reviews

Treatwell

‘Heerlijke behandeling. Mijn huid ziet er na een paar dagen al stukken beter en frisser uit.’

‘Echt in de watten gelegd. Mijn huid werd bekeken, gereinigd, er werden foto's gemaakt, kreeg een peeling en een huidadvies mee. Het beviel me zo goed dat ik meteen een vervolgafspraak heb gemaakt.’ 

Dagaanbieding in je E-MAIL