Heerlijke burrito met rundergehakt-, kip- of vegetarische vulling bij Burrito Amsterdam aan de rand van de Jordaan

Foto Heerlijke burrito met rundergehakt-, kip- of vegetarische vulling bij Burrito Amsterdam aan de rand van de Jordaan
Van € 13,50
Voor € 6,50
LET OP: Deze dagaanbieding was van 17-03-2016 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Een bijzondere burrito met keuze uit de vulling bij Burrito Amsterdam

‘Mexico, Mexi-iiiicooo! Oh land van al mijn dromen.’ De legendarische Zangeres zonder Naam bracht al eens, lang geleden, een ode aan het land van de sombrero’s, de taco’s, de chili’s con carne, enchillada’s en de burrito’s. Aan het land waar de gringo met een schuin oog wordt aangekeken. Die burrito kun je NU tegen een hele scherpe prijs proeven bij het gelijknamige Mexicaanse restaurant in de De Clerqstraat.

Geniet van een bijzonder lekkere burrito, gevuld met rundergehakt, kip of vegetarisch en vergezeld van rijst, bonen en salade bij Burrito voor maar € 6,50!

Al 25 jaar een begrip
Burrito Amsterdam aan de rand van de Jordaan is al meer dan 25 jaar een begrip. Mexicaans eten is vaak verwant met pittige en verrassende vullingen in deeg. Denk daarbij aan taco’s, enchilada’s of tortilla’s. Ook de burrito is een in deeg opgerold fenomeen, waarbij je je vingers aflikt.

Bij Burrito maak je een keuze uit een vulling met rundergehakt, kip of vegetarisch. Standaard krijg je er rijst, bonen en salade bij geserveerd. En wat is er niet lekkerder dan een combinatie met een exotische cocktail, zoals een margarita, naar verluidt de lekkerste van heel Amsterdam.

Burrito Amsterdam
Burrito Mexicaans Restaurant is al sinds 1990 gevestigd aan de De Clercqstraat, nét buiten het toeristische centrum van Amsterdam.

Bij ons kun je in een gezellige sfeer genieten van rijk gevulde verse Mexicaanse gerechten zoals overheerlijke enchilada's, de bekende taco's en tortilla’s niet te vergeten de burrito's en traditionele fajitas!

Natuurlijk onder het genot van Amsterdams' lekkerste Margarita en nagenieten met een mooie Mexicaanse koffie, voor een complete en gezellige avond! 

Prima beoordelingen
Burrito heeft in de afgelopen 25 jaar zijn kwaliteit bewezen. Daarvan getuigen ook de meeste beoordelingen op iens.nl:

8/10/7
Lekker eten, verse ingrediënten, lekkere margarita's, en niet duur. Bijzonder vriendelijke bediening. Eenvoudig Mexicaans decor, ze zouden de tl-lampen van de grote koelkast naast de bar kunnen bedekken om een iets warmere sfeer te houden, maar voor de rest voelde het gezellig. WC's waren schoon en alles werkte. Er zijn niet veel Mexicaanse restaurants meer in Amsterdam, maar dit is één van de betere.

9/10/9
We hebben heerlijk gegeten bij Burrito. De porties zijn redelijk ruim, dus hebben alles gedeeld. De smaak en presentatie waren uitstekend. Goede suggesties van de bediening. Service en bediening ook prima.
Decor is zoals een Mexicaans restaurant moet zijn. Prima stemmige Mexicaanse muziek. Leuke aankleding. Prima kwaliteit/prijs verhouding. Een aanrader!!! 

Dagaanbieding in je E-MAIL