"Glow-in-the-Dark-Minigolf" bij Powerzone in Amsterdam Centrum

Foto
Van € 8,00
Voor € 4,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 27-05-2016 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Spectaculair Glow Minigolfen

Midgetgolfen is leuk, maar midgetgolfen ‘in the dark’ is leuker. Bij de Powerzone aan ‘t IJ vind je de enige midgetgolfbaan in Amsterdam en omstreken, die spectaculair is uitgelicht. Combineer een rondje van 12 holes met een drankje, bittergarnituur en een gezellige barbecue en je hebt de avond van je leven.

Ontdek Glow Minigolf bij Powerzone! Loop een rondje van 12 holes ‘Glow in the dark’. 

Blacklights extra dimensie
Wat is Glow Minigolf? De ballen, clubs en holes worden verlicht door paars/blauwe blacklights. Dat geeft een extra dimensie aan het spelletje en is een belevenis die je lang zal bijblijven. Je doet het in een decor, waarin zeeheld Michiel de Ruyter en de piraten de hoofdrol vertolken. De figuren zijn via led-verlichting spectaculair afgebeeld op de muren rondom de baan.

In deze sfeer loop jij, als het even kan, in 45 tot 60 minuten een rondje onder par! Powerzone bevindt zich onder een brug aan ‘t IJ aan de De Ruyterkade. Daarmee is de koppeling aan het thema verklaard.

Een drankje per persoon en een bittergarnituur zijn overigens bij deze deal inbegrepen evenals de barbecue na afloop.

Eigen barbecue aan tafel
Na het Glow Minigolf begeef je je naar het BBQ grillrestaurant, waar je gereserveerde tafel klaar staat compleet met eigen barbecue op houtskool. De bediening zorgt voor de bereiding van je gegrilde gamba’s, kogelbiefstuk, kipfilet haasjes of hamburger, maar je mag ook zelf aan het roosteren slaan.

Jouw gegrilde gerecht wordt vergezeld door gemengde salades, Amerikaanse koolsla en aardappelsalades en voor de finishing touch kun je kiezen uit diverse sauzen (knoflook-, saté-, cocktailsaus of mayonaise).

De Powerzone
De locatie van de Powerzone ‘Onder de Brug’ is dé plek om te bowlen, lasergamen, Glow Minigolfen en om op een gezellige manier een drankje en hapje te nuttigen. De locatie is gelegen in het centrum van Amsterdam op 200 meter van Centraal Station, aan en met uitzicht over het IJ. Een plek waar dag en nacht iets te beleven valt en mensen samen komen om te ontspannen.

In de indrukwekkende underground lasergame arena van de Powerzone ga je met elkaar het lasergame gevecht aan in een wel heel geheimzinnige omgeving. Het underground thema komt volledig tot zijn recht door fantastische airbrush beschilderingen. In de ‘loading room’ maken de spelers zich op voor de strijd van hun leven. Hoor je bij het "goede" team of bij het "slechte" team? Het indrukwekkende versterkte geluid van de undeground thema sound versterkt het geheimzinnige gevoel. Je wordt vanuit alle hoeken en gaten beschoten.

Uitzicht op ‘t IJ
Op de moderne witte bowlingbanen van de Powerzone is het mogelijk de strijd aan te gaan met je tegenstanders. Op deze geavanceerde Show bowlingbaan, met mooie lichteffecten, probeer je tegenstanders te verslaan met het gooien van ‘strikes’. In de mooie ambiance en het prachtige uitzicht op het IJ is bowlen een heerlijke manier van ontspanning.

Sinds kort heeft Powerzone als enige in Amsterdam en omstreken een glow in the dark midgetgolfbaan. Deze bijzondere baan bestaat uit 12 holes. De ballen, sticks en holes worden verlicht door paars/blauwe blacklights. Powerzone is gelegen onder een brug, aan het IJ en aan de De Ruyterkade. Daarom is het thema Michiel de Ruyter en piraten en dit zie je dan ook terug in de muurafbeeldingen van LED verlichting. Dit geeft een fantastische sfeer en een spectaculair effect aan de ruimte. Een potje Glow Minigolf duurt afhankelijk van de groepsgrootte en drukte zo’n 45 tot 60 minuten.

Na, voor of tijdens deze activiteiten ga je heerlijk ontspannen met een drankje of hapje in de modern ingerichte horecagelegenheid. Of wij serveren graag een lekker en simpel diner op ons terras met een fantastisch uitzicht op het IJ. 

Dagaanbieding in je E-MAIL