Geheel verzorgde (French) manicure en pedicure met uitbreiding naar shellac bij Beauty Links

Foto Geheel verzorgde (French) manicure en pedicure met uitbreiding naar shellac bij Beauty Links
Van € 60,00
Voor € 19,99
LET OP: Deze dagaanbieding was van 04-01-2017 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Geheel verzorgde (French) manicure en pedicure met uitbreiding naar shellac bij Beauty Links

Laat je handen en voeten eens spreken! Deze bijzondere lichaamsdelen moeten dag in dag uit heel wat doorstaan. Daarom is het van vitaal belang om ze goed te verzorgen. Handen, nagels en voeten verdienen het! Bij Tineke Honing, manicure- en pedicure-specialiste van Beauty Links in de Voetboogstraat, ben je in goede handen.

Zij geeft je een totaalbehandeling, waarna je stralend en met een fris en gelukzalig gevoel de salon weer verlaat. 

Je kunt kiezen uit:

  • Manicure en pedicure van 105 minuten voor € 19,99 per persoon 
  • French manicure en pedicure van 105 minuten voor € 24,99 per persoon 
  • Shellac manicure en pedicure van 120 minuten voor € 29,99 per persoon 

Laat je eens lekker pamperen en gun jezelf deze heerlijke behandeling. Je begint met een handenbadje en vervolgens worden je nagels gevijld en je nagelriemen verzorgd. Daarna krijg je een weldadig en hydraterend handmasker en na de afsluitende massage met topproduct Renew worden je nagels gelakt (met OPI nagellak) in de kleur van jouw keuze of wordt een French manicure aangebracht. Voor de voeten begin je eveneens met een lauwwarm badje, waarna de nagels en de nagelriemen worden verzorgd. De afwerking is een nagellak in jouw kleurkeuze of French manicure. 

Als één van de weinige salons in Amsterdam biedt Beauty Links je een totaalconcept van innovatieve behandelingen aan op het gebied van persoonlijke schoonheidsverzorging en lichamelijke welzijn. Alles op het gebied van lichaamsverzorging vind je hier onder één dak.

Beauty Links | Ditlaar 1-3 | 1066 EE  Amsterdam | Website

Dagaanbieding in je E-MAIL