Foto op canvas in museumkwaliteit en meerdere formaten bij Fotogeschenk.nl

Foto Foto op canvas in museumkwaliteit en meerdere formaten bij Fotogeschenk.nl
Van € 24,95
Voor € 9,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 19-03-2016 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Jouw favoriete foto als kunstwerk aan de muur

Je hebt vast ooit een foto gemaakt, die de dierbaarste herinneringen bij je oproept of waar je best een beetje trots op bent. Wat is er dan niet leuker om die van zijn digitale jasje te ontdoen en te laten afdrukken op canvas, dat is opgespannen op een houten frame? Zodat je het beeld fysiek altijd kunt aanschouwen, op de muur of boven op de kast.

Bij fotogeschenk.nl zijn ze hierin gespecialiseerd. Laat jouw favoriete foto op canvas printen in museumkwaliteit en het kan NU al vanaf slechts € 9,95!

4 opties
Het framewerk bestaat uit 2 centimeter dik hout. Daardoor krijgt jouw foto body en komt het mooi uit als een echt kunstwerk.

De scherpe tarieven zijn afhankelijk van het formaat dat je kiest. Je hebt 4 opties:

  • 30x30 cm van € 24,95 voor € 9,95
  • 30x40 cm van € 26,95 voor € 12,95
  • 40x60 cm van € 41,95 voor € 19,95
  • 60x90 cm van € 76,95 voor € 34,95

Cadeau doen
Een ruime keuze dus aan formaten. Geef jouw favoriete foto’s NU de aandacht die ze verdienen. Het is natuurlijk ook leuk om deze deal aan iemand cadeau te doen. Dat kan met deze superaanbieding van Fotogeschenk.nl en NuDeal vanaf slechts € 9,95! 


Fotogeschenk.nl

Fotogeschenk.nl is specialist in gepersonaliseerd printwerk op vele materialen zoals canvas, aluminium, plexiglas, tuinposters, posters, hout en stickers. Fotogeschenk.nl is medio 2005 gelanceerd. In de afgelopen jaren hebben wij een grote klantenkring voor gepersonaliseerd printwerk opgebouwd. Het grootste deel van de opdrachten betreft het printen van foto´s, maar ook logo´s, artist impressions, scans, naamborden, reclameslogans et cetera, komen op onze materialen uitstekend tot hun recht.

Innovatie
Kenmerkend voor Fotogeschenk.nl is de voortdurende drang naar innovatie en verbetering. Zowel in productaanbod als in de afwerking, administratief en logistiek. Goed voorbeeld hiervan is de productuitbreiding zoals die gestalte heeft gekregen. Gestart met foto op canvas, maar in enkele jaren uitgebreid met aluminium, forex, tuinposters, puzzels en verlijmde foto afdrukken. Voor veel van deze gepersonaliseerde fotoproducten was Fotogeschenk.nl de eerste of één van de eerste online aanbieders.

Voorbeelden van innovatie op logistiek gebied zijn de mogelijkheden tot het plaatsen van spoedopdrachten en zaterdaglevering. Innovatief is ook onze bestelmodule, waarin de klant per product kan kiezen uit vele tientallen formaten en waarbij hij bewerkingen zoals foto bijsnijden, aanmaken van kleurranden en het zwart/wit of sepia maken van de foto zelf kan uitvoeren en bekijken, alvorens de order af te ronden. 

Dagaanbieding in je E-MAIL