Tickets en consumptiemuntjes voor Butcher's Heaven festival op 11 en 12 juni in Amsterdam

Foto Tickets en consumptiemuntjes voor Butcher's Heaven festival op 11 en 12 juni in Amsterdam
Van € 20,00
Voor € 9,99
LET OP: Deze dagaanbieding was van 07-06-2016 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Hemel op aarde voor de echte vleesliefhebbers!

Butcher’s Heaven zal in het weekend van 11 & 12 juni de Centrale Markthal op het Foodcenter in Amsterdam omtoveren tot een paradijs voor de carnivoor. Waar het ooit draaide om aardappelen, groente en fruit gaat het nu om vlees in de meest uitgebreide zin van het woord. Grote stukken gebraad, verfijnde nobele delen, maar ook de zgn. vergeten delen krijgen hier hun eigen podium. Niet teveel garnituur, we willen vlees!

Twee dagen om nu al in je agenda te zetten. Mooi vlees, een ruim aanbod aan dranken, gezelige terrassen, goede muziek en een hoop lol...

Kies uit één van de volgende opties:

  • € 9,99 voor een ticket incl. 2 muntjes (waarde € 20) 
  • € 21,99 voor een ticket incl. 10 muntjes (Bleu toegangskaart) (waarde € 35) 
  • € 32,99 voor een ticket incl. 15 muntjes (Rare toegangskaart) (waarde € 47,50) 
  • € 43,99 voor een ticket incl. 20 muntjes (Medium toegangskaart) (waarde € 60)


Wat te verwachten

Duurzaam vlees, met respect van boer tot bord, wordt hier aangeboden door 25 chefs en hun teams. Van lokale helden tot de absolute top uit de vaderlandse horeca, allemaal laten ze hun eigen specialiteit proeven. Origineel, lekker en vooral betaalbaar. Workshops uitbenen en fileren, masterclasses voorvoet-achtervoet, vergeten delen en organen, wijn-, bier- en whiskeyproeverijen, International BBQ Class.

Betaalmiddel

Bones zijn het officiële betaalmiddel op Butcher’s Heaven, een Bone is € 2,50 waard. De gerechten van de restaurants variëren in prijs tussen € 5 tot € 10. Ook de deelnemers met non-food producten accepteren Bones, alsmede contant en pin. ones kunnen worden gekocht bij de kassa’s of de mobiele Bone-verkopers. Bones worden niet gerestitueerd, dus zorg ervoor dat je ze besteedt voor je vertrekt. Bones kun je kopen met PIN of contant geld. 

Dagaanbieding in je E-MAIL