Flyboarden voor 1 of 2 personen bij Flyboardschool Amsterdam

Foto Flyboarden voor 1 of 2 personen bij Flyboardschool Amsterdam
Van € 110,00
Voor € 49,50
LET OP: Deze dagaanbieding was van 13-09-2019 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Flyboard sessie van 25 minuten bij Flyboardschool Amsterdam 

Er zijn van die dingen, die moet je tenminste één keer in je leven hebben gedaan. Ballonvaren, parachutespringen, bungy jumpen en paragliden vallen vaak in de categorie ‘must do’. Maar ook flyboarden is een avontuur dat een grote aantrekkingskracht heeft, omdat spektakel verzekerd is. Dat kun je zelf ervaren bij Flyboardschool Amsterdam, die met NuDeal een aanbieding heeft samengesteld, die net zo spectaculair is als de uitdaging zelf.

Ga voor een spectaculair flyboardavontuur van 25 minuten in IJburg en betaal slechts € 49,50!

Fly like an eagle, in the sky! En dat doe je dan op waterdruk. Deze nieuwe en zeer snel groeiende sport doet de adrenaline door de aderen gieren. Voordat je aan het avontuur begint, krijg je van de professionele instructeurs een korte uitleg van vijf minuten. Daarna vaar je per luxe sloep naar de plek waar je daadwerkelijk - 20 minuten lang - gaat flyboarden. Je sjeest over en door het water en bereikt hoogtes tot wel tien meter, waarbij je een onwaarschijnlijk mooi uitzicht op de koop toe krijgt.

Het is de hoogste tijd om flyboarden uit te proberen. Trakteer jezelf op deze ‘must do’ bij Flyboardschool Amsterdam in IJburg en je bent al voor maar € 49,50 een onvergetelijke ervaring rijker! 

Flyboardschool Amsterdam B.V. | Plantage Kerklaan 49-2hg | 1018 CV Amsterdam | Website

Dagaanbieding in je E-MAIL