Driegangendiner à la carte voor 2 tot 6 personen bij Ovidius

Foto Driegangendiner à la carte voor 2 tot 6 personen bij Ovidius
Van € 70,00
Voor € 29,99
LET OP: Deze dagaanbieding was van 03-09-2016 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

‘Veni, vidi, verbazi’ bij grand café Ovidius in hartje Amsterdam 

Ik kwam, zag en verbaasde me (‘Veni, vidi, verbazi’) hangt in half Latijn, half bargoens boven de entree van het majestueuze grand café Ovidius in de Spuistraat. Waar ooit de postauto’s geladen werden, af en aan reden en de post gesorteerd werd, is het nu een va-et-vient van gasten en personeel in een indrukwekkend horeca-etablissement. De markante boogconstructie van het voormalige hoofdpostkantoor is nadrukkelijk aanwezig en een imposante, kristallen kroonluchter schreeuwt om aandacht. Deze bijzondere entourage, die is ingebed in winkelcentrum Magna Plaza, vormt het decor van een waar grand café, waar op ieder uur van de dag bedrijvigheid heerst. De menukaart is dan ook zeer uitgebreid en biedt voor elk wat wils.

Kies uit 4 opties:

  • € 29,99 voor een 3-gangendiner à la carte voor 2 personen (waarde € 70)
  • € 44,99 voor een 3-gangendiner à la carte voor 3 personen (waarde € 105)
  • € 59,99 voor een 3-gangendiner à la carte voor 4 personen (waarde € 140)
  • € 89,99 voor een 3-gangendiner à la carte voor 6 personen (waarde € 210)

Proef hier alvast de sfeer van OVIDIUS ...

Bekijk vast de kaart ... 

Recensies:

Uitstekend!
De bediening was perfect 10/10 zeer vriendelijk personeel 10/10 en het eten was zeer lekker10/10, zeker een aanrader!

Uitstekend!
Heerlijk eten en geweldige bediening!! Zalm à la Ovidius is heerlijk. De bediening is snel, gastvrij en vriendelijk! Wij komen zeker terug!

Eet.nu
7,8!
Wij hebben er heerlijk gegeten en genoten van de heerlijke wijnen en de vriendelijke bediening. De bediening heeft het onderling ook heel gezellig en daardoor werden wij aangenaam vermaakt. Zodanig dat we niet doorhadden dat het hoofdgerecht wat langer op zich liet wachten maar toen ze het serveerden, "heerlijk". Ik kom zeker terug voor die bittergarnituur royale. 

Dagaanbieding in je E-MAIL