DJ Workshop van 2 uur + drankje bij DJ Academy in het centrum van Amsterdam

Foto DJ Workshop van 2 uur + drankje bij DJ Academy in het centrum van Amsterdam
Van € 150,00
Voor € 29,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 03-10-2018 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

DJ Workshop van 2 uur inclusief drankje bij DJ Academy

Als jij in de voetsporen wilt treden van professionele DJ’s als Armin van Buuren, David Guetta en Afrojack is deze DJ Workshop echt iets voor jou. Meld je aan voor de DJ Workshop van 2 uur bij DJ Academy op het Rokin. Het kost je met deze aanbieding maar € 29,95!

In de 2 uur durende workshop worden i.i.g. de volgende essentials behandeld:

  • Beatmatchen
  • Mixen (equalizing, effecten, filtering)
  • Geschiedenis
  • Profiling

Fijne kneepjes

De workshop is voor beginners en voor jong en oud heel leerzaam is. Je bevindt je in de basementstudio’s op het Rokin 75, waar gelouterde DJ’s als David Guetta en Chris Brown ook al gebruik van maken. Professionele DJ’s als Quinten van Honk, die onlangs nog gedraaid heeft op ‘Sensation’, en Jeroen ‘Jack Stereo’ Suyderhoud staan klaar om je de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. Ze vertellen iets over de geschiedenis van de digitale muziek en de vele stijlen die zich inmiddels hebben ontwikkeld. Aan de hand van voorbeelden leer jij beatmatchen en mixen.

Beatmatchen

De professionele DJ’s hameren op de basics: klappen op het ritme, tellen, hoe zit housemuziek in elkaar, wat is een driekwartsmaat en ze voorzien je daarbij van handige tips. De basis blijft muziek draaien net zoals dat veertig jaar geleden al gebeurde. Alleen stellen de digitale en electronische hulpmiddelen je in staat allerlei effecten te sorteren, dingen weg te laten of toe te voegen, loops te maken en te knippen. Met als ultieme doel om straks een dansende massa voor je te zien, die door jouw perfecte beatmatching, equalizing en mix van geen ophouden weet. Meld je dus snel aan. Er kunnen maximaal 6 personen deelnemen aan de DJ workshop van 2 uur, die je nu slechts € 29,95 kost!

New in town: DJ Academy!

Bij DJ Academy leer je het DJ-vak in al zijn facetten. Om te proeven aan het echte werk en te zien of je de skills hebt om een loopbaan als DJ op te bouwen kun je op het Rokin 75 in Amsterdam professionele workshops volgen. In de 2 uur durende workshops leer je de basis van het DJ vak. Je krijgt les van ervaren en professionele DJ’s, die tevens werken als producer in de bekende Cruise Control studio’s in de basement van het gebouw.

Je werkt met geavanceerde Pioneer DJ apparatuur wat in alle clubs over de hele wereld wordt gebruikt. Met deze apparatuur beschik je over een scala aan tools om jouw muziek van de gewenste effecten te voorzien en om je eigen sound te ontwikkelen. Hier worden jouw DJ skills verder ontwikkeld en wellicht vlieg jij binnenkort de wereld over.

Cruise Control studio’s opende zijn deuren in 1989 op het Rokin 75 en is dé hotspot voor DJ’s en Producers van over de hele wereld. Cruise Control heeft de beschikking over 4 volwaardige studio’s. 

Dagaanbieding in je E-MAIL