Cocktail workshop bij ABE Club & Lounge

Foto Cocktail workshop bij ABE Club & Lounge
Van € 49,00
Voor € 19,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 04-05-2016 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Een cocktail workshop naar keuze inclusief welkomstdrankje bij ABE Club & Lounge 

Cocktail workshops
Zeg eens eerlijk: jij zou af en toe toch ook wel eens voor de perfecte bartender willen doorgaan? Om de mooiste en meest exotische cocktails voor je gasten te bereiden? Betreed de wereld van de cocktails en leer in een workshop naar keuze bij ABE Club & Lounge hoe je je van je beste kant kunt laten zien. Het is niet alleen leerzaam maar nog gezellig ook!

Nu € 19,95 p.p. voor een coktailworkshop naar keuze!

Shaken not stirred
Geschud en niet geroerd! James Bond, die als agent 007 weer schittert in de nieuwste film Spectre, heeft in grote mate bijgedragen aan de glamour en glitter, waarmee een cocktail wordt omgeven. Bij ABE Club & Lounge, in hartje Amsterdam, krijg je daar een toefje van mee. Je begint bij ontvangst met een sprankelende Prosecco. Daarna ga je cocktails proeven, krijg je een stukje cocktail historie en uitleg en vervolgens ga je onder leiding van professionele bartenders zelf aan de slag. 

Keuze uit 4 cocktail workshops
Kies uit de workshop teambuilding, bachelor(ette) of birthday/party.

Teambuilding
Leer je collega’s op een andere manier kennen. Je wordt bij de workshop teambuilding in twee groepen verdeeld en je strijdt om het maken van de beste cocktail. Het winnende team ontvangt een verrassingsgeschenk. Je leert niet alleen de finesses van de bereiding maar ook omgaan met flair. Voor je weet laat jij de flessen door de lucht zweven om ze vervolgens met een big smile moeiteloos op te vangen. En je geniet samen met je collega’s van de gemaakte cocktails. Genoeg stof voor de komende maanden bij de ochtendkoffie op de werkvloer.

Bachelor(ette)
Ga helemaal los met de jongens of de meisjes tijdens de workshop voor vrijgezellen. De huwelijksdag is in aantocht dus je laatste avond als bachelor verdient mag niet onopgemerkt voorbijgaan. Het moet een memorabele avond worden en bij ABE Club & Lounge is dat een zekerheidje. Je eigen ‘vrijgezellencocktail’ wordt voor je klaar gemaakt en je leert hoe je die moet drinken. Hoe dat moet? Laat dat maar aan de maestro’s achter de bar over!

(Birthday) party
Als je je verjaardag of jubileum wilt vieren met relaties, vrienden of familie dan krijg je bij ABE Club & Lounge een onvergetelijke workshop. Jouw ster zal de hele avond stralen. Een speciale cocktail wordt samengesteld en draagt jouw naam. Bovendien krijg je het recept van je ‘eigen’ cocktail, zodat je die later zelf nog eens kunt bereiden.

Al naar gelang de aard van het feestje en de omvang van de groep werkt men met traditionele, punch en signature cocktails. Jij leert het allemaal op een avond om niet snel te vergeten. 

Dagaanbieding in je E-MAIL