ALL YOU CAN EAT Sushi bij restaurant MIU

Foto ALL YOU CAN EAT Sushi bij restaurant MIU
Van € 28,50
Voor € 19,50
LET OP: Deze dagaanbieding was van 06-08-2017 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

ALL YOU CAN EAT Sushi! - € 19,50 voor Sushi, Nigiri, Maki, Hand Rolls en nog veel meer bij restaurant MIU 

In het centrum van Amsterdam vind je restaurant MIU. Stijlvol & modern, een restaurant waar men samenkomt om te genieten van de Aziatische keuken. 

Ontdek dit geweldige sushi restaurant nu met deze ALL YOU CAN EAT deal voor slechts € 19,50!

Het is namelijk heerlijk toeven in de mooie ambiance van restaurant MIU aan de Nieuwezijds Voorburgwal. Je voelt je meteen thuis en naarmate de tijd vordert wordt dat gevoel alleen maar versterkt. Laat de wereld de wereld en geef je over aan de diverse heerlijkheden, die worden geserveerd in een hippe, trendy en sfeervolle omgeving, midden in de stad. 

Fijne gerechten, trendy, vernieuwend en lekker. Met het all you can eat concept van restaurant MIU zijn de varieermogelijkheden eindeloos.

Kom en geniet van de Aziatische keuken tegen de zeer scherpe prijs van € 19,50!

Lovende recensies

IENS.nl - 9/9/10
Als je in dit restaurant komt voel je de warmte, en de gezellige sfeer! Je wordt vriendelijk bediend. De mensen die hier werken zijn wijnkenners. Het eten was ook super lekker, je kunt zelf kiezen wat je wil hebben, je hoeft ook niet zo lang te wachten totdat je het eten krijgt. Het eten heeft een mooie prijs, en de drankjes ook! Het is mooi ingericht, met genoeg licht, en met plantjes erbij. Dat maakt de decor gezellig en warm. 

IENS.nl - 10/9/9
Wow wat is dit een goed restaurant. We waren een half jaar geleden geweest toen het oude (shared dining) concept werd gehanteerd. Dat was toen ok, maar de kwaliteit springt er nu met de nieuwe formule echt uit! Geweldige sushi's, heerlijke warme gerechten en ruime keuze aan lekkere aziatische salades. Wij vonden de salade met coquilles heerlijk verfrissend en puur van smaak, de gestoomde coquilles (slechts 2 euro bijbetaling) waren ook echt top! De ossenhaas tournedos met truffel is ook echt een aanrader. Het decor is niet veel veranderd, maar straalt toch een eigentijdse aziatische sfeer uit. Personeel is vriendelijk en goed, maar dat is meestal zo in Aziatische restaurants. 

Restaurant MIU | Nieuwezijds Voorburgwal 161 | 1012 RK, Amsterdam | Website

Dagaanbieding in je E-MAIL