All You Can Eat Sushi bij restaurant GENKI

Foto All You Can Eat Sushi bij restaurant GENKI
Van € 27,95
Voor € 19,50
LET OP: Deze dagaanbieding was van 05-07-2016 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

€ 19,50 voor ALL YOU CAN EAT sushi, sashimi en grillgerechten bij restaurant GENKI in hartje Amsterdam 

Lekker, licht en gezond! Japans eten is hot en heeft ‘t helemaal! Zeker als je neerstrijkt bij restaurant GENKI in hartje centrum, dat al vele bewonderaars kent en op iens.nl wordt beloond voor de noeste arbeid en de gezellige sfeer met gemiddeld een 8,0!

Proef een all you can eat diner met onder andere sushi, sashimi en grillgerechten bij het sfeervolle GENKI in de Reguliersdwarsstraat en je betaalt NU slechts € 19,50!

Met een beetje geluk krijgen we nog een mooie, zachte lente. Dan kun je genieten in de romantische binnentuin van GENKI. Maar ook binnen tref je een uitermate sfeervol en warm restaurant aan, waar je met deze superaanbieding een keuze kunt maken uit onbeperkt soep, salades, sashimi, nigiri, gunkan, maki, uramaki, inside-outs, temaki handrolls en nog veel meer. Je kunt hier alvast de menukaart bekijken.

Dit is Japans eten op zijn best. Neem de proef op de som en geniet van een all you can eat diner met onder andere sushi, sashimi en grillgerechten bij restaurant GENKI in hartje Amsterdam. Voor nog geen € 20 (€ 19,50) heb je een topavond! 

Restaurant GENKI | Website

Dagaanbieding in je E-MAIL