5-strippenkaart voor koffie of thee naar keuze bij de nieuwe vestiging van Kaldi op de Ceintuurbaan

Foto 5-strippenkaart voor koffie of thee naar keuze bij de nieuwe vestiging van Kaldi op de Ceintuurbaan
Van € 13,00
Voor € 7,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 06-09-2016 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Geniet van een geurige kop koffie of een smaakvolle kop thee bij Kaldi

Niets is Hollandser dan ‘even een bakkie doen’. Alleen is het aanbod aan koffie en thee in de loop der jaren sterk gegroeid en is ook de bereidingswijze aan nogal wat veranderingen onderhevig geweest. Bij de nieuwe vestiging van Kaldi, op de Ceintuurbaan, zijn koffie en thee bijna tot kunst verheven.

Met een 5-strippenkaart kun jij jouw favoriete koffie of thee gebruiken en dat NU voor slechts € 7,95!

Of neem een 10-strippenkaart voor maar € 14,95 (waarde € 26)!

Gespecialiseerd

Je staat er niet elke dag bij stil, maar er zijn inmiddels vele manieren om koffie te maken. Een kleine greep brengt je bij snelfiltermethode, cafetière, moka expres, percolator, espressomethode, Turkse koffie, koffiepad-apparaat, capsule-apparaat en de koffiemachine.

Bij thee heb je minder mogelijkheden maar de variëteit aan soorten is bijzonder groot.

Kaldi heeft zich gespecialiseerd in het maken van koffie en thee om direct in de zaak te gebruiken, maar beschikt ook over een groot aanbod aan koffie- en theevariaties.

Door heel Nederland

Je vindt Kaldi al op veel plaatsen in Nederland. De nieuwste vestiging is op de Ceintuurbaan en daar kun je nu kennis maken met deze koffie- en theespecialisten.

Ontdek Kaldi met een 5-strippenkaart voor maar € 7,95 of een 10-strippenkaart voor slechts € 14,95!

Kaldi

Kaldi heeft meer dan 30 koffie- en theespeciaalzaken verspreid door heel Nederland, België en China. Maar ook vanuit huis kun je de kwaliteitskoffie en thee via de webshop bestellen.

Je kunt direct online onze koffie en thee kopen, maar ook koffie / thee accessoires en koffiemachines van kwaliteit merken.

Kaldi verkoopt volautomatische en halfautomatische espressomachines van bekende merken zoals Bosch, ECM, Gaggia, Jura, Lavazza a Modo Mio, Moccamaster, Philips Saeco en Siemens.

Kaldi is officeel ECM en Jura dealer, partner van Philips Saeco en heeft partnerships met andere kwaliteistmerken op het gebied van koffie-, thee- en espressomachines.

Voor een op maat advies en ook het proeven van de koffie en thee verwijzen we je graag naar de winkels waar deskundige Kaldi-medewerkers je graag advies geven. 

Dagaanbieding in je E-MAIL