5 beginnerslessen tango of 5 tango fitness lessen bij Buenos Aires Tango Society

Foto 5 beginnerslessen tango of 5 tango fitness lessen bij Buenos Aires Tango Society
Van € 55,00
Voor € 19,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 16-09-2016 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Leer tango dansen onder professionele begeleiding en in een gezellige sfeer

Met de zwoele stem van Astrud Gilberto op de achtergrond geef jij je over aan de grillen van de tango. Een gepassioneerde dansstijl uit Zuid-Amerika, die je bij Buenos Aires Tango Society tot in de puntjes kunt aanleren.

Je hebt met deze superaanbieding keuze uit 5 beginnerslessen of 5 tango fitness lessen.

  • Voor 1 persoon kost het je NU maar € 19,95
  • Voor 2 personen kost het je NU slechts € 29,95

Professionele coaching

De beginnerslessen, die telkens één uur duren, zijn bedoeld voor degene die nog nooit slalomde op een Argentijnse dansvloer. Je leert de basisbewegingen met professionele coaching van de ervaren docente Manuela Rivero.

De tango fitness lessen gaan een stapje verder en zorgen voor een algehele verbetering van de conditie. Want de tango is geen gezapige dans; bewegen is het credo.

De tango is dé manier om passie over te brengen. Niets goed gesprek, game op je smartphone of slenteren in het park, laat je gaan op de opzwepende en melodieuze Zuid-Amerikaanse klanken.

Leer gepassioneerd dansen in een gezellige sfeer bij Buenos Aires Tango Society.

Buenos Aires Tango Society

Bij Buenos Aires Tango leer je dansen onder de deskundige begeleiding van Manuela Rivero en Fabio De León, een professioneel danskoppel dat de dans intensief leerde in Buenos Aires met de Tango de Salon en de Tango de Escenario.

Met hun dansstudio in Tussen de Bogen in Amsterdam willen ze je graag hun kennis doorgeven om zo iedereen aan de tango te krijgen. 

Dagaanbieding in je E-MAIL