3-gangen keuzediner bij Café Americain op het Leidseplein

Foto 3-gangen keuzediner bij Café Americain op het Leidseplein
Van € 36,00
Voor € 19,50
LET OP: Deze dagaanbieding was van 26-05-2016 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Geniet van een smakelijk 3-gangen keuzediner op een van de mooiste plekken van Amsterdam

Van oudsher is Café Americain een ontmoetingsplaats geweest voor heel veel mensen en ‘vogels van diverse pluimage’. Bij Americain ging je vroeger, ook als je tot de beau monde behoorde, een kroketje eten. Dat kan natuurlijk nog, maar er kan veel meer! In dit schitterende, in Art Deco stijl opgetrokken, pand nabij het Leidseplein kun je NU genieten van een adembenemende maar toch losse sfeer tijdens een 3-gangen diner. Geniet van een verrukkelijk 3-gangen diner naar keuze met smakelijke, seizoensgebonden gerechten bij Café Americain voor slechts € 19,50!

Smakelijke, seizoensgebonden gerechten

Vroeger was dit de pleisterplaats van onder anderen schrijver Harry Mulisch. Tegenwoordig komen mensen uit diverse geledingen van de samenleving naar Café Americain voor een kop koffie, een brasserie lunch of een diner van meerdere gangen. En dat alles in een ambiance, die niet alleen chique is maar je ook omarmt. Als je ‘Americain’ een keer hebt beleefd, kom je zeker terug. Aan de ene kant stralen pand en interieur nostalgie uit; aan de andere kant is Café Americain qua beleving en service meegegaan met zijn tijd. Verwen jezelf eens met een 3-gangen keuzediner met smakelijke seizoensgebonden gerechten bij Café Americain voor maar € 19,50 per persoon. Gewoon doen!

Café Americain

Café Americain wordt ook wel de huiskamer van Amsterdam genoemd. In het restaurant kun je naast kleine klassieke brasserie-gerechten ook terecht voor een diner met meerdere gangen. Maar ook voor een kopje koffie of een uitgebreid ontbijt ben je welkom in het Café met zijn typische Art Deco sfeer.

Ontmoetingsplek
Café Americain is de ideale ontmoetingsplek in het hart van Amsterdam. Gelegen vlakbij het Leidseplein, vind je hier alles wat Amsterdam aantrekkelijk maakt binnen handbereik: het bruisende uitgaansleven op en rond het Leidseplein met het De la Mar theater, de Stadsschouwburg en poptempel Paradiso, het beroemde Vondelpark en het werelderfgoed de grachtengordel. Een knooppunt van openbaar vervoerverbindingen vind je voor de deur.

Café Americain is uitermate geschikt voor een stijlvolle lunch of een zakelijke tête-à-tête. De lunchkaart is klassiek en toegankelijk: de béste Croque Madame, de béste kroketten op brood en de béste uitsmijter, eet je hier. ’s Avonds kun je voor een meer uitgebreid diner terecht in het restaurant.

Prima beoordelingen

8/9/9
Prachtige, unieke locatie. Ouderwetse, degelijke en correcte bediening zonder overbodige tralala. Eten goed, niet al te grote porties (salade), maar smaakvol en bovendien vlot gebracht.

8/8/10
De Art Deco stijl en sfeer in Café Americain maken dit tot één van de mooiste locaties van Amsterdam; misschien wel dé mooiste locatie. Er zijn in Amsterdam weinig plekken waar je de uitbundige sfeer van de roaring twenties van de vorige eeuw nog terugziet maar Café Americain, met zijn hoge plafond en grote ruimte, is er één van. Voor mijn gezelschap een bagel zalm en voor mij de garnalenkroketten van de befaamde firma Holtkamp op zuurdesembrood. Een prima lunch. Ook op de bediening viel niets aan te merken; integendeel. Voor een lunch in stijl of een heerlijke kop koffie is Café Americain een aanbevelenswaardig adres. 

Dagaanbieding in je E-MAIL