€ 6,95 voor een brunch of diner the American way met een gerecht naar keuze bij Eastside (Korting 57%)

Foto € 6,95 voor een brunch of diner the American way met een gerecht naar keuze bij Eastside (Korting 57%)
Van € 16,00
Voor € 6,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 18-07-2017 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Een brunch of dinergerecht naar keuze all American style

De eetcultuur van de gemiddelde Amerikaan is gericht op gemak, flinke porties en een ongedwongen sfeer. Die tref je aan bij de Amerikaanse hotspot Eastside in Amsterdam-Oost. Amerikaanse gerechten sieren de kaart, die niets aan het toeval overlaat.

Ontdek Eastside met een brunch  of diner! Kies een gerecht the American way NU voor maar € 6,95!

American classics

De voorgevel geeft je het gevoel, dat je verdwaald bent in een van de vele straten van New York of San Francisco. Die geeft in elk geval duidelijkheid over wat je hier zoal kunt krijgen. Voor de brunch is er een ruime keuze uit Amerikaanse klassiekers zoals eggs benedict met hollandaise saus en smoked salmon, chicken ‘n waffles, mac and cheese, pancakes, meatballs en meer.

Dit alles in de losse en gezellige sfeer, die Eastside kenmerkt. Proef Amerika met een brunch of dinergerecht naar keuze, voor slechts € 6,95!

Restaurant Eastside

Een New York style bistro in Europa. Zo zou je restaurant Eastside het beste kunnen omschrijven. Zij bieden comfortabele gerechten zonder poespas en in the American style. De naam Eastside is verbonden aan de locatie in Amsterdam-Oost. Hier vind je een stukje States in Amsterdam, in al zijn facetten. Hier is het goed chillen, eten en drinken.

Bloody Mary

O ja, als begeleidend drankje mixen ze bij je brunch of diner graag bijvoorbeeld een Bloody Mary voor je.

Beoordelingen Iens

9/9/9
Hier word ik echt blij van! Zaterdag rond 13u gebruncht bij EastSide. Ik had me erop voorbereid dat er geen plek zou zijn, maar er waren 2 tafeltjes vrij. Ik had de eggs benedict met zalm en mijn vriend 'The American'. Allebei echt superlekker en goede porties. Er zijn tentjes zoals deze die veel kleinere porties (of slechte eggs benedict) voor veel hogere prijzen serveren. Ik wil hier alles wel proberen!

8/8/7
Recent aan de bar gezeten voor cocktails en die waren me een potje lekker! De bardame heeft er veel verstand van en is steeds bereid om je alles over de cocktail te vertellen. Ze is echt goed: als je de cocktails van de lijst niks vindt (lijkt me sterk) dan maakt ze iets helemaal in jouw straatje. En ze staat altijd klaar met nog een scheutje van dit of dat als je hem te sterk of slap mocht vinden. Top!

Dagaanbieding in je E-MAIL