Zorgeloos parkeren op Schiphol inclusief wasbeurt bij Flight Parking

Foto Zorgeloos parkeren op Schiphol inclusief wasbeurt bij Flight Parking
Van € 65,00
Voor € 29,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 05-06-2016 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Zorgeloos parkeren tot en met 14 dagen op Schiphol

Je plant je zakenreis of vakantie, maar het parkeren op Schiphol is meestal een onhandige en kostbare grap. Dat moet anders kunnen en Flight Parking speelt daar op in. Zij zorgen ervoor dat jouw auto op een beveiligd terrein wordt geparkeerd en netjes gewassen wordt afgeleverd als je terugkomt en dat al vanaf slechts € 29,95 voor 1 tot en met 3 dagen!

Langer ook mogelijk

Ben je langer weg dan heeft Flight Parking daar ook mogelijkheden voor. Je kunt kiezen uit de volgende 3 opties:

  • 1 t/m 3 dagen parkeren inclusief exterieur wassen € 29,95 (waarde € 65)
  • 4 t/m 7 dagen parkeren inclusief exterieur wassen € 39,95 (waarde € 85)
  • 8 t/m 14 dagen parkeren inclusief exterieur wassen € 57,95 (waarde € 120)

Wil je langer dan 14 dagen van deze parkeerservice gebruik maken dan kan dat ook. Neem in dat geval contact op met Flight Parking.

Makkelijke afhandeling

Gemak dient de mens en met Flight Parking word je alle parkeerrompslomp op het drukke vliegveld uit handen genomen. Je rijdt naar de vertrekhal, waar de chauffeur klaar staat om de auto over te nemen. Eerst registreert hij de kilometerstand en vervolgens wordt jouw auto naar een beveiligd parkeerterrein gereden.

Bij terugkomst staat de chauffeur met je exterieur gewassen auto klaar bij de aankomsthal. Handig, comfortabel en ook nog eens heel voordelig ook. Profiteer van deze superdeal van Flight Parking. Vanaf maar € 29,95 wordt jouw auto 1 tot en met 3 dagen lang veilig geparkeerd en rij je met een netjes gewassen terug naar huis!

Flight Parking

Flight Parking is al vele jaren werkzaam als Valet Parking service op Schiphol en heeft dan ook de nodige ervaring om jou de service te bieden die je van Valet Parking service op Schiphol mag verwachten.
Zij garanderen dat jouw voertuig uitsluitend op het eigen terrein wordt geparkeerd. Flight Parking maakt geen gebruik van openbare parkeerplaatsen en overtreedt geen verkeersregels tijdens het vervoeren van het voertuig. Bij het aannemen van jouw voertuig registreren zij de kilometerstand. Op deze manier kunnen ze garanderen dat er geen onnodige kilometers met het voertuig worden gereden. Zij verplaatsen jouw voertuig uitsluitend van en naar Schiphol.

Privéterrein

Je auto zal tijdens jouw zakenreis of vakantie geparkeerd staan op het parkeerterrein aan de Raasdorperweg 50 in Lijnden. Dit is een privéterrein en ontoegankelijk voor derden en/of onbevoegden. Bij het aannemen van je auto maken zij beeldmateriaal om eventuele schades vast te leggen. Bij terugkomst wordt het voertuig gezamenlijk gecontroleerd om vast te stellen dat jij je voertuig in dezelfde staat terug krijgt. Niets is vervelender dan wachten. Daarom probeert Flight Parking te alle tijde te zorgen voor stiptheid. Bel voor aankomst en na het landen op Schiphol om er zeker van te zijn dat zij op jou wachten en niet andersom. 

Dagaanbieding in je E-MAIL