Telescoop Waterbezem

Foto Telescoop Waterbezem
Van € 69,95
Voor € 22,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 31-07-2016 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

TELESCOOP WATERBEZEM
Als u de laatste aflevering van Rambam heeft gezien, kan uw huis wassen nog wel eens levensgevaarlijk zijn. Niet zozeer omdat u de ramen van drie hoog, met gevaar voor eigen leven, vanaf een wankel trapje schoonmaakt, maar meer omdat ‘concurrentie’ in uw wijk niet wordt toegestaan. Goed, zolang u het bij uw eigen huis houdt is er niks aan de hand. Bovendien gaat deze bezem voornamelijk uw gevel reinigen en niet uw ramen.

Veilig, makkelijk en snel
Het grote voordeel is voornamelijk dat u niet meer de ladder hoeft te trotseren. Deze telescoop waterbezem zorgt er voor dat u niet meer hoeft te klimmen, maar ook niet te bukken. Uw gevel en terras zijn met een druk op de knop en een simpele veegbeweging weer schoner dan ooit. Dat is pas efficiënt. Vegen en reinigen in één beweging. En daarvoor heeft u alleen een wateraansluiting nodig. Elektriciteit verbruikt deze bezem namelijk niet.

Nooit meer bukken of strekken
Met een maximaal in te stellen steel van twee meter zal u zeker vier meter hoog kunnen schoonmaken. U rekent natuurlijk ook uw eigen reikwijdte mee. En die tegels in uw tuin, die gaan deze lente toch echt een keer een goede beurt krijgen. De afgelopen jaren kon u nog genoeg redenen bedenken om het niet te doen. Het is ook geen pretje om bukkend, hurkend of knielend, met een hand vol zeepsop, tegeltje voor tegeltje, uw gehele tuin weer te doen laten glimmen. Gelukkig doet vanaf nu deze waterbezem het voor u.

Let op! Levertijd voor dit product is week 31!

Dagaanbieding in je E-MAIL