Eco DECT Duoset

Foto Eco DECT Duoset
Van € 69,95
Voor € 49,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 28-09-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

De Eurofon C 1220 is een duoset bestaande uit twee handsets met één basisstation en één losse lader en is een eco product. De eco product specificaties die wij hanteren voor de Eurofon C 1220 zijn:

Stralingsarm*: De Eurofon C 1220 is een stralingsarme telefoon, wat inhoudt dat de straling met meer dan 65% verminderd als de handset is verwijderd van het basisstation. Uniek aan de Eurofon C 1220 is dat de reducering van de straling ook geldt als u gebruik maakt van meerdere handsets, zoals een duoset of een tripleset.

Gerecycled papier: De verpakking en de gebruiksaanwijzing van de Eurofon C 1220 zijn gemaakt van gerecycled papier, wat zeer bevorderlijk is voor het milieu.

Eco energie: U bespaart meer dan 60% energie dankzij het gebruik van een zeer energiezuinige adapter. Met de Eurofon C 1220 bespaart u dus het milieu en kosten.

De Eurofon C 1220 is een stijlvolle DECT duoset en beschikt over functies zoals een verlicht kleuren display waarop verschillende achtergronden kunnen worden ingesteld en een telefoonboek met ruimte voor 100 nummers en namen. Daarnaast worden de laatste 20 gekozen telefoonnummers en de laatste 30 gemiste gesprekken opgeslagen en is de bediening van de Eurofon C 1220 makkelijk dankzij de eenvoudige menustructuur.

Het is mogelijk om bepaalde personen een VIP-oproepmelodie toe te wijzen, zodat u precies weet wanneer een van deze toegewezen personen belt. Door middel van de paging functie kunt u via het basisstation de handset(s) oproepen, mocht u deze bijvoorbeeld kwijt zijn. Het volume van de handset en de functie handenvrij spreken zijn eenvoudig in te stellen.

Dagaanbieding in je E-MAIL