Drunken Tower - Drinking Game

Foto Drunken Tower - Drinking Game
Van € 19,95
Voor € 12,50
LET OP: Deze dagaanbieding was van 17-04-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

De Drunken Tower speel je eigenlijk precies zoals het beter bekende Jenga. Bouw de toren met de houten blokjes, trek omstebeurt een blokje uit de toren en zorg er vooral voor dat hij niet omvalt. Valt hij om terwijl jij er een blokje uit trekt? Dan ben jij de grote verliezer! Super spannend en goed voor een gezellige avond vol speelplezier. Maar tijdens het spelen van Drunken Tower is er meer. Ben jij namelijk de grote verliezer, dan moet je jouw shotglaasje leegdrinken. Kijk uit, want heb je een paar keer verloren, dan zul je ongetwijfeld de verliezer blijven. Je vaste hand verdwijnt en elke keer als je de toren aanraakt valt hij al meteen om.

Drunken Tower spelen wordt dus nog leuker, nog spannender en nog meer lachen geblazen dan het al was met Jenga. Bestel hem snel en ervaar zelf deze unieke speelervaring!

Om het spel te spelen wordt eerst de toren opgebouwd. Dit gebeurd door drie blokjes naast elkaar te leggen en daar bovenop drie blokjes haaks op die eronder. Er zijn in totaal 60 houten blokjes, hiermee krijg je dus een 20 verdiepingen hoge toren. Degene die de toren heeft gebouwd begint met het verwijderen van een blokje uit de toren. Er mag maar één hand gebruikt worden bij het verwijderen van een blokje. Valt er meer dan het ene blokje dat je eruit wilde halen dan heb je verloren en moet je het shotglaasje leegdrinken.

De toren wordt opnieuw gebouwd en er begint een nieuwe ronde. Er zitten vier shotglaasjes bij, maar je kunt natuurlijk altijd beslissen het spel met meerdere te spelen. Schaf dan extra shotglaasjes aan of koppel de glaasjes niet aan personen.

Specificaties :
- Jenga in nieuw jasje
- 60 houten blokjes
- Bouw 20 verdiepingen
- 4 shotglaasjes
- Verliezer drinkt shooter

Dagaanbieding in je E-MAIL