Chillchaser Neptune Showmodel

Foto Chillchaser Neptune Showmodel
Van € 499,95
Voor € 350,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 08-08-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

IVM kleine transportschade aan achterzijde van HEATER is deze nu extra voordelig !!

Verrassend fraai design tot 1,75 meter hoogte. De Neptune is ideaal voor binnen en buiten gebruik, zoals in tuinen, serres, balkons, verandas, garages en rookruimtes. Zijn robuuste design is geschikt voor privé en zakelijk gebruik (horeca). Neptune gepatenteerde carbon fibre verwarmingselementen verminderen de gebruikskosten aanzienlijk en verminderen de uitstoot van koolmonoxide met 50% vergeleken met gas heaters

CFL lage energie lamp
Neptune heeft een 360 graden sfeerlamp van 25 watt lage energie ingebouwd, die gelijk staat aan een gloeilamp van 150 watt. De lamp maakt het gebruik van halogen sfeerlampen op uw terras en veranda overbodig en het bespaard de energie kosten aanzienlijk.

PIR infrarood sensor
The PIR economy stand maakt het mogelijk dat de Neptune automatisch aan en uit gaat afhankelijk van de activiteit naast de heater. Wanneer ingedrukt, houdt de monitor de beweging van de mensen in de gaten tot een afstand van 4 meter. Wanneer het na 4 minuten geen beweging constateert gaat deze automatisch uit. Wanneer er daarna weer beweging wordt geconstateert, gaat de heater weer aan in de originele stand. Dit zorgt ook voor een minimaal stroomverbruik en voorkomt CO2 uitstoot verder dan de 50% die reeds is aangegeven. Dit maakt de Zeus de meest efficiënte en milieu vriendelijke heater ter wereld.

Carbon fibre verwarming
Directe verwarming met twee standen - 1150W / 2300W. De elementen zijn vervangbaar en ontworpen om 5000 branduren meet e gaan.

Ver infrarood heaters bieden meer gerichte warmte, waarmee mensen verwarmd worden in plaats van lucht. Daarnaast stoten ze nul CO2 uit in tegenstelling to gas heaters. Ver infrarood carbon fibre verwarming wordt wereldwijd gebruikt in ziekenhuizen voor veel problemen, omdat het bewezen natuurlijk en gezond is voor de mens. Ver infrarood helpt om de lichaamsvitaliteit te ondersteunen en versnelt de metabolische functies zonder bijwerkingen.

Eenvoudig te verplaatsen
Ingebouwde rollers en handsvat vereenvoudigen het verplaatsen rond het terras. Neptune heeft ook een opbergcompartiment om de kabel netjes weg te werken.

Volledige functie afstandsbediening
De magnetische afstandsbediening zorgt ervoor dat u deze eenvoudig aan de heater kunt vastzetten, zodat u deze niet verliest.

Kleuren
Neptune wordt geleverd in een hoge kwaliteitsverf bestand tegen ieder weerstype.

Beveiliging Masterlock
Masterlock stelt de gebruiker in staat om het controle panel af te sluiten en niet gewenst gebruik te voorkomen of te beschermen tegen spelende kinderen.

Omval beveiliging
Wanneer de heater per ongeluk zou omvallen, zal deze automatisch uitschakelen en kan pas weer gebruikt worden, wanneer deze rechtop is gezet en gereset is.

Onderdelen en beschermhoes
Onderdelen en een beschermhoes zijn verkrijgbaar.

Dagaanbieding in je E-MAIL