Siemens Gigaset SL780 - Stijlvol bereikbaar

Foto Siemens Gigaset SL780 - Stijlvol bereikbaar
Van € 199,50
Voor € 127,50
LET OP: Deze dagaanbieding was van 06-10-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Met zijn aantrekkelijke functies, het gebruik van topmaterialen en stijlvol design is de Siemens Gigaset SL780 een elegant en comfortabel telefoontoestel. De Gigaset SL780 is voorzien van een stijlvolle metalen behuizing, waarmee het toestel zich onderscheidt van alle andere thuistelefoons. Gebruik de Bluetooth headset-aansluiting of de full duplex handsfree-functie en ervaar communicatievrijheid met briljante geluidskwaliteit. Maak optimaal gebruik van de functies van de Gigaset SL780 en verstuur gegevens via de Bluetooth- of mini-usb-interface en sla al je belangrijke contactgegevens op in het grote telefoonboek met ruimte voor 500 namen en nummers. De innovatieve gebruikersinterface van de Gigaset SL780 op basis van symbolen leid je via het heldere TFT-kleurendisplay intuïtief naar de gewenste functies. Deze betrouwbare toptelefoon kan worden uitgebreid tot 6 handsets.

Hoogwaardige materialen en topdesign
Een van de belangrijkste designkenmerken van de Siemens Gigaset SL780 is het gebruik van hoogwaardige materialen. Voor de handset en de lader van de Siemens Gigaset SL780 is echt metaal gebruikt, waardoor er een uniek toestelconcept ontstaat. Daarnaast draagt de innovatieve gebruikersinterface bij tot een volledig intuïtieve menunavigatie. Het heldere TFT-kleurendisplay onderstreept de topkwaliteit en het unieke karakter van de Siemens Gigaset SL780.

Bluetooth headset-aansluiting en full duplex handsfree-functie
De Gigaset SL780 biedt twee opties voor handsfree-telefoneren: via Bluetooth headset-aansluiting of via de full duplex handsfree-functie van de handset. Op welke manier je het toestel ook gebruikt, de Gigaset SL780 bied je een geavanceerde, maar tegelijkertijd eenvoudige manier van handsfree-telefoneren.

Organiseer je gegevens en blijf in contact
Met geavanceerde functies zoals een groot telefoonboek, het versturen van gegevens via Bluetooth of usb en SMS-functie maakt de Gigaset SL780 het communiceren met vrienden en familie uitermate eenvoudig. Met een capaciteit van 500 vCard-vermeldingen biedt de Siemens Gigaset SL780 ruim voldoende capaciteit voor al je contactgegevens. Verstuur je contactgegevens snel en eenvoudig via Bluetooth of de mini-usb-jack en maak optimaal gebruik van je Gigaset SL780. Geen zin om te telefoneren, maar je wilt toch even van je laten horen? Gebruik de SMS-functie van de Siemens Gigaset SL780 en stuur een SMS-bericht met maximaal 640 tekens.

In de doos:
-Handset
-Accu
-Basisstation
-Telefoonkabel
-Handleiding
-USB-kabel

Gigaset SL780 Kenmerken:
-ECO-DECT PLUS, uw handset verbruikt in stand-by geen energie meer.
-Lichtmetalen behuizing, stijlvol, krasvast en stootbestendig
-USB-kabel, synchroniseren met uw PC of laptop
-Bluetooth

Productspecificaties
Beeldscherm

Kleurendisplay  : Ja
Verlicht display  : Ja
Geheugen
Extern geheugen  : Nee
Tekst- en beeldberichten
Sms  : Ja
Toetsenbord
Verlichte toetsen  : Ja
Telefoonfuncties
Trilfunctie  : Nee
Adresboek  : 500
Naam-/nummer- herkenning  : Ja
Spraakfuncties  : Handsfreefunctie
Tijdfuncties  : Alarm, Klok, Timer
Connectivity : Bluetooth
Stand-by tijd  : 200 uur
Gesprekstijd  : 15 uur.
Basisstation
Totaal aantal handsets  : 1
Antwoordapparaat  : Nee
Handset
Bereik buiten  : 50
Babyfoonfunctie  : Ja
Handsfreefunctie  : Ja
Redialing  : Ja
Overig
Batterij  : Li-Ion

Dagaanbieding in je E-MAIL