Samsung WB600 Superzoom Compact Camera - Brengt alles dichterbij

Foto Samsung WB600 Superzoom Compact Camera - Brengt alles dichterbij
Van € 299,99
Voor € 149,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 09-11-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

De WB600 heeft een 24 mm-ultragroothoeklens met een 15x superzoom; hiermee legt u ieder detail vast, of u nu iets in de verte of vlakbij fotografeert. Aspirant-cineasten kunnen ook High Definition-video’s opnemen en deze vervolgens bekijken op een HDTV-toestel met een hogekwaliteitsresolutie van 720 p. De beelden zijn schitterend en helder en van de beste kwaliteit. De belichting kan ook volledig met de hand ingesteld worden. En de dubbele beeldstabilisatie garandeert scherpe, heldere foto’s.

Kijk in de verte, maak uw blik breder en haal alles dichterbij met de WB600.
De Samsung WB600 heeft het werkelijk allemaal. Dit is de eerste camera die een 24 mm-ultragroothoeklens combineert met een 15x superzoom voor persoonlijke close-ups. Dankzij de vele opties en een dieper perspectief hebt u meer plezier van elk moment en beleeft u ieder detail met een artistieke diepgang en blik; er is niets moeilijks aan. En er past meer in het beeld wanneer de onderwerpen te dichtbij lijken. Of het nu uw uitgebreide familie om een nog uitgebreidere eettafel is, of een uitgestrekt landschap; met de WB600 maakt u er iets bijzonders van.

Schudden en trillen? Geen probleem.
Zelfs de kleinste trilling kan uw foto bederven. De Dual Image Stabilization lost dit probleem op. Samsung heeft de revolutionaire technologie van zijn fantastische Optical Image Stabilization (OIS)-mechanisme gecombineerd met de geavanceerde algoritmen van Digital Image Stabilization (DIS). Uw beelden zijn dus altijd scherp, in alle omstandigheden. Zelfs bij weinig licht, sterk inzoomen of gewoon als uw handen trillen: uw foto's zijn altijd scherp en duidelijk. Uw Samsung-camera maakt er het beste van. Het allerbeste.

HD-filmopnames met ingebouwde HDMI
Stelt u zich voor dat er een camera is met HD-video-opnamemogelijkheid die in de palm van uw hand past. Een camera met 720p-video in HD-kwaliteit met 30 frames per seconde. Met het H.264-formaat waarmee u twee keer zoveel kunt opnemen als bij MPEG-4 en vier keer zoveel als bij MJPEG. Met deze camera wordt u creatief; gebruik bijvoorbeeld eens de schetsmodus, één van de vele coole effecten. En sluit de camera vervolgens aan op een HDTV of HD-monitor met een HDMI om alle HD-actie te delen.

Fotograferen als een professional.
Maak van elk moment een perfecte herinnering. En een professioneel uitziende foto. Of het nu van een paar vrienden op dat feestje gisteravond is, of van de maan die weerspiegelt in een meer, Smart Auto 2.0 (stilstaand en film) analyseert meteen de hoofdelementen van uw compositie en stelt vervolgens automatisch in om de perfecte opname te maken met behulp van tal van foto- en filmmodi. Het leven is nu eenmaal geen stilleven en daarom pakt de zoekfunctie van de cameralens die onderwerpen die - of u het nu wil of niet - blijven bewegen.

Alleen vandaag
Geven wij u gratis bij bestelling een extra accu en een tasje. Zo heeft u altijd voldoende stroom om op elk moment de beste foto's te kunnen maken en neemt u uw camera altijd veilig mee.

Specificaties
Megapixels: 12
Optische zoom: 15
LCD-scherm formaat (inch): 3
Maximale resolutie: 4000 x 3000
Beeldverhouding: 16:9, 4:3
Opslagmedium: intern geheugen, SD-card, SDHC
Bestandsformaten: Jpeg
Beeldstabilisator: Ja
Scherpstelling: automatisch, gezichtsdetectie, handmatig
Zoeker: LCD
Kantelbaar LCD-scherm: Nee
Serieopname: Ja
Sluitertijden: 1/2000 -16
Groothoek (mm): 24
ISO-waarden: auto, 80, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200
AE programma's: avondopname, gebladerte, kinderen en huisdieren, landschap, macro, nachtopname portret, portret, sneeuw, sport, tekst, vuurwerk, zonsondergang
Flitsprogramma: anti rode-ogen, auto, invulflits, slow sync, uit
Videofunctie: video met geluid
Maximale videoresolutie : 1280 x 720
Printfunctie: Ja
Voeding: accu
Aansluitingen: HDMI, USB 2.0, video-out
Gewicht: 211
Breedte (in cm): 10,7
Hoogte (in cm): 6,1
Diepte (in cm): 2,8

Dagaanbieding in je E-MAIL