Saeco A Modo Mio extra wit

Foto Saeco A Modo Mio extra wit
Van € 249,00
Voor € 134,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 02-09-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Schipper mag ik overhalen?
De Saeco A Modo Mio Wit vaart altijd zijn eigen weg. En u moet hem ook nog eens overhalen om koffie voor u te zetten. Overhalen is overigens letterlijk bedoeld, want u moet de hendel van de Saeco A Modo Mio Wit naar voren trekken om koffie te zetten. Op die manier weet u zeker dat u nooit een kop zet terwijl dit helemaal niet uw bedoeling is. Na het plaatsen van een Lavazza-koffiecup trekt u de hendel naar voren en kiest u voor een grote of een kleine bak. U kunt overigens ook zelf bepalen hoeveel koffie u zet, want als u de knop opnieuw indrukt stopt de A Modo Mio direct met koffie zetten.

Gemakkelijk bijvullen
Water is naast koffiebonen het belangrijkste (en enige) ingrediënt van koffie. En dus moet een goed koffiezetapparaat over een handig waterreservoir beschikken. Het waterreservoir van de Saeco A Modo Mio Wit is dan ook bijzonder handig in gebruik. Hij kan namelijk verwijderd worden. Op die manier kunt u hem gemakkelijk onder de kraan houden om hem bij te vullen. En dat is bij andere machines nog weleens wat lastiger. Het reservoir heeft bovendien een inhoud van maar liefst 900 milliliter. Daar kunt u dus wel een tijdje mee vooruit!

Heerlijk kopje thee
Bent u het ook weleens helemaal zat om koffie te drinken? En schakelt u liever over naar thee? Dan is de Saeco A Modo Mio Wit ook een goede machine voor u. Hij heeft namelijk een apart heetwaterpijpje. Zoals u wellicht al had verwacht komt hier heet water uit. Zo kunt u dus ook een lekker kopje thee drinken als u de koffie helemaal zat bent.

A Modo Mio Wit features:
Gemakkelijk en snel koffie zetten
Klassieke en stijlvolle vormgeving
Verwijderbaar waterreservoir met 900 milliliter inhoud
Aparte opvangbak voor koffiecups
Heetwaterfunctie

Fysieke eigenschappen
Kleur  Aluminium, Wit
Lengte  30,5 cm
Breedte  23,5 cm
Diepte  33 cm
Gewicht  5 kg
Materiaal behuizing  Kunststof

Algemeen
Merk  Saeco
Pompdruk  15 bar
Afneembaar waterreservoir  
Inhoud waterreservoir  900 milliliter
Aantal kopjes per zetbeurt  1 

Garantie
Fabrieksgarantie  2 jaar
Garantietype  Carry-in-garantie

Dagaanbieding in je E-MAIL