Philips LCD/Plasma én CD/DVD/BD Cleaning Kit - Complete schoonmaakset voor zowel uw scherm als uw speler!

Foto Philips LCD/Plasma én CD/DVD/BD Cleaning Kit - Complete schoonmaakset voor zowel uw scherm als uw speler!
Van € 39,90
Voor € 19,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 09-02-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Uw DVD- of Blu-ray-speler schoonmaken en beschermen
Uw DVD- of Blu-ray-speler levert de beste prestaties als u de lens regelmatig schoonmaakt. Dit drogeborstelsysteem verwijdert stof, vuil en andere verontreinigingen
veilig en grondig.

Systeemcontrole voor audio en video
De systeemcontrole voor audio en video bepaalt of de laserlens voor audio en video de gegevens accuraat leest en of de luidsprekers op de juiste manier zijn ingesteld.

Drogeborstelsysteem
Het reinigingssysteem met droge borstels verwijdert op een veilige manier stof, vuil en andere vervuilende stoffen van de lens van de laser, waarna de DVD/Blu-ray-speler weer schoon is en optimaal presteert.

Spraakinstructies
De spraakinstructies van deze gebruiksvriendelijke DVD/Blu-ray-lensreiniger helpen u in een van de 8 talen bij het schoonmaken.

Reinig uw LCD- en plasma-TV met deze streeploze reiniger
Met deze microvezeldoek en speciale reinigingsgel kunt u TV's, plasmaschermen, LCD's en computerschermen schoonmaken. Dit reinigingsmiddel werkt perfect tegen vingerafdrukken, vegen, vuil en stof.

Streeploze reinigingsgel
Geniet van een brandschoon scherm met deze streeploze reinigingsgel, die speciaal is ontwikkeld om geen restjes achter te laten op het scherm.

Linamentvrij microfiberweefsel
Maak uw scherm veilig en grondig schoon met dit linamentvrije microfiberweefsel dat is ontworpen voor het verwijderen van stof, vuil en vingerafdrukken zonder sporen na te laten.

Druppelvrije formule
U sprayt deze druppelvrije formule eenvoudig op het scherm en vervolgens neemt u het scherm af. De reiniger is volledig druppelvrij om uw apparatuur veilig en droog te houden.

Opnieuw te gebruiken, wasbaar weefsel
Dit opnieuw te gebruiken microfiberweefsel kan voorzichtig worden gewassen met water en zeep en vervolgens worden gedroogd. U kunt het weefsel steeds weer gebruiken.

Dagaanbieding in je E-MAIL