Philips DC220-klokradio voor iPhone/iPod - Begin de dag met een dansje

Foto Philips DC220-klokradio voor iPhone/iPod - Begin de dag met een dansje
Van € 99,95
Voor € 66,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 23-03-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Begin de dag met een dansje met de Philips DC220-klokradio voor iPhone/iPod. Je favoriete muziek wordt met geweldig geluid afgespeeld en je beschikt over verschillende alarminstellingen voor weekdagen en het weekend. Voor nog meer mogelijkheden gebruik je de FM-radio en mp3 Link. Begin de dag op jouw manier!

Tweevoudig alarm met instellingen voor weekdagen en weekend
Deze moderne klokradio heeft een dubbele alarmfunctie, zodat je verschillende wektijden kunt instellen voor weekdagen en het weekend of zelfs verschillende wektijden voor jou en je partner. De wektijden kun je naar wens instellen: dezelfde wektijden voor de hele week van maandag tot en met zondag of een vroege wektijd voor de weekdagen van maandag tot en met vrijdag en een lekker late wektijd voor zaterdag en zondag. Wat je ook kiest, dankzij deze handige functie hoef je niet langer elke avond een andere wektijd in te stellen.

Prettig ontwaken met een toenemend alarmvolume
Begin de dag goed door voorzichtig wakker te worden bij een geleidelijk toenemend alarmvolume. Kies ervoor om te worden gewekt door je favoriete muziek of radiozender of door het zoemeralarm. Het alarmvolume van Gentle Wake neemt geleidelijk toe van zeer laag tot redelijk hoog, zodat je langzaam wakker wordt.

Digitale FM-tuning van voorkeurzenders
Digitale FM-radio biedt je extra mogelijkheden voor je muziekcollectie op je Philips-audiosysteem. Je hoeft alleen maar af te stemmen op de zender die je wilt instellen als voorkeurzender en de voorkeurknop ingedrukt te houden om de frequentie op te slaan.

Kenmerken
- Mp3 Link voor het afspelen van draagbare muziek
- Je iPhone/iPod afspelen en opladen
- Bass Reflex-luidsprekers voor een krachtige, diepe bas
- Dock een iPhone/iPod zonder het hoesje te verwijderen

Dagaanbieding in je E-MAIL