Numatic Little Hetty Roze LH-P1 - Henry en Hetty hebben een kindje

Foto Numatic Little Hetty Roze LH-P1 - Henry en Hetty hebben een kindje
Van € 59,95
Voor € 44,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 21-12-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

We kennen allemaal de lachende stofzuigers van Numatic, Henry en Hetty. We weten ook dat het erg goede stofzuigers zijn en alleen al door het vrolijke uiterlijk van de stofzuigers doen we het zuigende deel van het huishouden met iets minder tegezin. Maar sinds kort hebben Henry en Hetty een kleine!

Little Hetty
Maar nu is Hetty er ook in een mini versie. Speciaal voor de kinderen! En als de kinderen pappa of mamma zien stofzuigen met een lach, willen zij dat natuurlijk ook!
Mini Hetty doet het dan ook echt en maakt van uw kinderen echte hulpjes in huis.

Echt maar niet echt
Het snoer van Little Hetty werkt precies zoals op de grote Hetty, ware het niet, dat het snoer van de Little Hetty met een zuignap op de muur wordt geplaatst en niet in het stopcontact!
Echter, Little Hetty heeft natuurlijk wel stroom nodig. Maar dat kan worden verzorgd door batterijen, die helaas niet worden meegeleverd. Verder worden alle bijna echte hulpstukken meegeleverd om er een echte Little Hetty van te maken.

Het lijkt er bijna op dat een stofzuiger als Little Hetty volledig pedagogisch verantwoord speelgoed is. Als dat zo is, maakt dat, heel eerlijk gezegd, ons niet zoveel uit. Wij (en onze kinderen) vinden Little Hetty vooral erg leuk!

Dagaanbieding in je E-MAIL