Mario vs Donkey Kong: Miniland Mayhem - Nog niet uit in Europa!

Foto Mario vs Donkey Kong: Miniland Mayhem - Nog niet uit in Europa!
Van € 69,95
Voor € 36,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 20-11-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Donkey Kong is nijdig, hij krijgt als enige geen Pauline speelgoedje bij de opening van Mario's pretpark en besluit dan maar het arme meisje voor de zoveelste keer te kidnappen. Mario laat het daar uiteraard niet bij en zet zijn Mini-versies in om haar uit de poten van de grote aap te redden.

Mario vs. Donkey Kong: Miniland Mayhem is een nieuwe entry in de reeks spinoffs voor DS waar spelers kleine Mariootjes naar het einde van het level moeten leiden door allerhande puzzels op te lossen. Deze vierde game zal het je niet gemakkelijk maken; zo moet je veren, ladders, liften,pijpen, lopende banden en weet ik veel wat nog allemaal in je voordeel aanwenden om de Mini's tot aan de uitgang te krijgen. Na het beëindigen van het spel hoeft de pret trouwens niet te stoppen, het zal mogelijk zijn zelf levels te creëeren of van andere spelers te downloaden.

Let op: Deze game is nog niet uit in Europa en is nu al bij My24-7deal.com leverbaar. Bestel nu en je bent de eerste die Mario vs Donkey Kong: Miniland Mayhem speelt

Bekijk hier de trailer van Mario vs Donkey Kong: Miniland Mayhem

Dagaanbieding in je E-MAIL