Logitech Wireless Mouse M305 - Controle en comfort onderweg

Foto Logitech Wireless Mouse M305 - Controle en comfort onderweg
Van € 39,95
Voor € 20,50
LET OP: Deze dagaanbieding was van 04-02-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Maak een einde aan de frustaties die de touchpads van notebooks veroorzaken. Een natuurlijke vorm biedt je de comfortabele bediening die je zoekt. En dankzij een plug-and-forget nano-ontvanger kun je direct op pad zonder ook maar iets te ontkoppelen.

Comfort en controle
Ergonomisch ontwerp met zachte, rubberen grip: Rubberen antislipzijkanten bieden je extra comfort en controle. Het getande wiel biedt een betere grip voor scrollen.

Gemak
Plug-and-forget nano-ontvanger: De draadloze usb-nano-ontvanger is zo klein en onopvallend dat je deze op een usb-poort kunt aansluiten en er niet meer over na hoeft te denken. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over defecte of zoekgeraakte ontvangers

Prestatie
Krachtige, betrouwbare verbinding: Dankzij de geavanceerde 2.4GHz-techonologie van Logitech kun je profiteren van de betrouwbaarheid van een draad, terwijl je geniet van draadloos gemak en vrijheid: snelle gegevensoverdracht en vrijwel geen vertragingen, uitval of storingen.

Intelligent batterijbeheer
Voor maandenlang gebruik en extra gemak. Een batterijstatuslampje voorkomt onaangename verassingen en de automatische slaapmodus schakelt de muis uit wanneer je deze niet gebruikt. Optische tracking met hoge definitie (1000 dpi): Profiteer van responsieve, soepele cursorbediening.

Pakketinhoud
Logitech Wireless Mouse M305
Plug-and-forget nano-ontvanger
Snelstartgids
1 AA-batterij

De volgende kleuren zijn beschikbaar:
Dark Silver
Light Silver
Blue Swirl
Peacock Blue
Soft Violet
Dusty Rose
Rose Pink

Dagaanbieding in je E-MAIL