Linksys E1000 Wireless-N Router - De top router voor thuisgebruik

Foto Linksys E1000 Wireless-N Router - De top router voor thuisgebruik
Van € 69,95
Voor € 33,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 15-03-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Stabiliteit en veiligheid
Geef jouw netwerk alle ruimte met de Linksys E1000 Wireless-N Router. Zorg overal in huis voor draadloos bereik. Deel je internetverbinding eenvoudig met alle pc's, laptops, mediaplayers en andere draadloze apparatuur. Geniet van het gebruiksgemak, de stabiliteit en de veiligheid van de Linksys E1000. Met Wireless-N (802.11n) kun je probleemloos internetten en muziek streamen. Ook communiceert deze veelzijdige router probleemloos met apparaten die via 802.11b/g werken.

Internettoegang
Overal in huis draadloos internet, dat is de basisfunctie van de Linksys E1000 Wireless-N Router. Zo bekijk je zonder problemen online video's (bijvoorbeeld van YouTube), stream je muziek (bijvoorbeeld via Spotify of Last.fm) en surf je eindeloos op het web.

Geavanceerde beveiliging
Natuurlijk helpt Linksys je met diverse instelbare beveiligingsopties. Zo bescherm je jouw apparaten en opgeslagen gegevens tegen internetbedreigingen en mensen die ongevraagd van de draadloze internetverbinding of het draadloze netwerk gebruik willen maken. De Linksys E1000 Wireless-N Router is namelijk voorzien van geavanceerde WPA/WPA2-beveiliging en SPI-firewallbeveiliging. Zo wordt ook jouw privacy beschermd.

Cisco Connect
Met de meegeleverde Cisco Connect-software heb je jouw draadloze netwerk in een handomdraai geïnstalleerd en kun je aan het werk. Je plaatst de cd met software, je doorloopt de eenvoudige stappen en klaar is Kees. Geen ingewikkelde procedures dus. Je deelt direct je internetverbinding via het draadloze netwerk.

Kenmerken
4 Ethernetpoorten (10/100)
802.11n breedbandrouter
2 interne antennes
SPI-firewall
WEP, WPA, WPA2
UPnP mogelijk
Met Cisco Connect-software

Dagaanbieding in je E-MAIL