Lenovo ThinkCentre M90z VEBE3MH - All-in-one PC

Foto Lenovo ThinkCentre M90z VEBE3MH - All-in-one PC
Van € 1.099,95
Voor € 929,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 27-04-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Lenovo ThinkCentre M
Een compleet systeem waarbij je niet hoeft na te denken over aanvullende aanschafkosten zoals beeldschermen, toetsenborden en muizen. De 23 inch ThinkCentre M biedt de kostenbesparing die je als ondernemer op prijs stelt. De aanwezigheid van multitouch en een Full HD-resolutie maken foto-en videobewerking een plezierige klus. Zoveel schermruimte betekent ook dat je beter kan multitasken met meerdere vensters naast elkaar geopend. Een AIO (all-in-one) houdt ook in dat je ruimte bespaart. En niet alleen tijd is geld maar ruimte bespaart en/of levert ook geld op.

ThinkVantage® Technologies solutions
ThinkVantage is een combinatie van hardwareverbeteringen, managementfuncties en beveiligingstechnologie. Het is vooral ten behoeve van de IT-afdeling die hierdoor jouw laptop of pc kan monitoren en van afstand kan beheren en repareren. Het doel van ThinkVantage is om onderhoud en beveiligingsvoordelen te bieden voor IT-afdelingen van bedrijven om zo een kostenbesparing te realiseren.

Intel Core i5 processor
Ervaar de kracht van de nieuwe Intel Core i5 processor die zijn snelheid automatisch aanpast aan wat jij doet. Met Intel Turbo Boost technologie levert deze processor prestaties daar waar nodig.

Kenmerken
Intel Core i5 650
2 GB werkgeheugen
500 GB harde schijf
Windows 7 Home Premium
Intel HD Graphics
1000 Mbit/s (Gigabit Ethernet)
VoIP-features
DDR3 geheugen
ENERGY STAR-gecertificeerd

Dagaanbieding in je E-MAIL