Krups Paninigrill Expert PG7000 - De Panini Master

Foto Krups Paninigrill Expert PG7000 - De Panini Master
Van € 99,95
Voor € 53,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 05-11-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Keuken prinsen en prinsessen 
De tijd dat we alle lekkere dingen alleen buitens huis konden vinden is toch echt wel voorbij. De meeste van ons zijn ondertussen echte keuken "royals" geworden. Maar voor een echt lekkere panini moesten we toch nog steeds naar de italiaan of betere broodjeszaak. Met de Krups Paninigrill Expert PG7000 brengen we daar verandering in! De lekkerste panini's maken we nu zelf en naar onze eigen smaak. Het maakt niet uit wat je op je vers gebakken Italiaanse broodje wil, de Krups Paninigrill Expert PG7000 bakt het in vijf minuten voor je!

Multifunctioneel gezond
De Krups Paninigrill Expert PG7000 kan gelukkig ook nog wel wat anders. Met een bakoppervlak van 682 CM2 kunt u de grootste lappen vlees grillen, of natuurlijk de heerlijkste biefstukjes voor het hele gezin. Maar ook een lekker stukje vis behoort tot de mogelijkheden. De Krups Paninigrill Expert PG7000 grilt zoals jij het wilt: Rood, rose of doorbakken. Je zegt het maar. En dan is het nog een heel stuk gezonder ook, want op de grill hoef je natuurlijk geen vet meer te gebruiken.

Een tipje van de sluier
PANINI MET GEGRILDE ITALIAANSE KAAS, OLIJFOLIE EN BASILICUM
Voor 6 sandwiches
100 g geblancheerde verse basilicumblaadjes en 24 andere niet geblancheerde blaadjes, 235 ml extra vierge olijfolie, zout, gemalen zwarte peper, 6 witte paninibroodjes in sneetjes van ongeveer 1 cm dik, 2 teentjes knoflook die even in de pan gefruit werden, 450 g mozzarella in 18 plakjes gesneden, boter (op kamertemperatuur).
• Doe de geblancheerde basilicum en olijfolie in een mixer. Mix op maximaal vermogen tot de basilicum helemaal gehakt is en de olie groen lijkt.
• Filter de olie in een kom met behulp van een fijne zeef (of een zeefdoek), breng op smaak met zout en peper en zet de olie opzij.
• Verwarm de grill voor.
• Leg 6 sneetjes brood op een vlakke, schone en droge ondergrond. Verdeel knoflook over de sneetjes brood.
• Plaats 3 plakjes mozzarella op elk sneetje brood en voeg er schijfjes tomaat en 4 blaadjes niet geblancheerde basilicum aan toe.
• Giet een straaltje olijfolie over het geheel en bedek met een sneetje brood.
• Smeer de buitenzijde van de bovenste sneetjes brood in met boter.
• Plaats de sandwiches op de grill met de beboterde zijde naar onder gericht en smeer dan boter op de bovenste sneetjes brood.
• Sluit het deksel en laat ongeveer 5 minuten bakken tot de sandwiches bruin en knapperig zijn.
• Neem de sandwiches van de grill, laat deze gedurende 3 minuten rusten en snij ze in twee voor u ze opdient.

Kenmerken
Extra groot bakoppervlak 682 cm2
Paniniplaten met anti-aanbaklaag
Handgreep met vergrendelingsknop
Regelbare thermostaat (7 standen)
Controlelampje 'apparaat aan' en 'apparaat op
temperatuur'
Verticaal op te bergen
Snoeropbergmogelijkheid
1800 Watt
Kleur: RVS/ zwart

Dagaanbieding in je E-MAIL