Inventum Personenweegschaal PW839B met BMI - Digitaal met vet- vocht- en spiermeting

Foto Inventum Personenweegschaal PW839B met BMI - Digitaal met vet- vocht- en spiermeting
Van € 59,95
Voor € 23,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 16-11-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

De feestdagen staan weer voor de deur
En volgens de traditie wordt er dan lekker en meestal ook (te)veel gegeten. U kunt er dus nu al voor zorgen dat u lekker in conditie bent voor u de zware feestdagen ingaat met de Inventum Personenweegschaal PW839B met BMI.
De zeer uitgebreide Inventum Personenweegschaal PW839B met BMI berekent alle gewichtsbepalende onderdelen van uw lichaam om u een goed inzicht te geven van lichamelijke conditie.

Geen smoesjes meer
Inderdaad berekent de Inventum Personenweegschaal PW839B met BMI door middel van geleiding alle onderdelen van uw lichaam die uw gewicht bepalen. Zware botten? Jammer, dat gaat niet meer op, want de Inventum Personenweegschaal PW839B met BMI berekent het voor u.

Hoe werkt het?
Het meetprincipe van de lichaamsvet- en lichaamsvochtweegschaal
Deze weegschaal werkt volgens het principe van de bio-elektrische impedantieanalyse (B.I.A.). Daarbij wordt in enkele seconden door een onmerkbare, verwaarloosbaar kleine en ongevaarlijke hoeveelheid stroom een bepaling van lichaamsweefselaandelen mogelijk gemaakt. Met deze meting van de elektrische weerstand (impedantie) en de eindberekening van de constante waarden c.q. individuele waarden (leeftijd, lengte, geslacht, activiteitsniveau) is het mogelijk het percentage lichaamsvet en andere waarden in het lichaam te bepalen. Spierweefsel en water hebben een goede elektrische geleiding en dus een geringe weerstand. Botten en vetweefsel daarentegen hebben een slechte geleiding omdat de vetcellen en botten vanwege hun zeer hoge weerstand nauwelijks stroom doorlaten.

Let op dat de door de diagnoseweegschaal berekende waarden slechts een benadering zijn van de medische, werkelijke analysewaarden van
het lichaam. Alleen de medisch specialist kan met medische methoden (bijv. computertomografie) een precieze berekening maken van het
lichaamsvet, lichaamsvocht, spierpercentage en botopbouw.

Op de juiste manier wegen
Weeg uzelf altijd op hetzelfde tijdstip van de dag (bij voorkeur ‘s ochtends) om vergelijkbare resultaten te krijgen. Elke weging dient onder dezelfde omstandigheden plaats te vinden om zodoende de afzonderlijke wegingen met elkaar te kunnen vergelijken. Een ideaal moment is 's morgens, zonder kleding en voordat u heeft ontbeten. Wacht na het opstaan ongeveer 15
minuten, het lichaam kan dan het lichaamsvocht verdelen. Belangrijk bij de meting: De berekening van het lichaamsvet mag uitsluitend op blote voeten en kan het beste met licht bevochtigde voetzolen worden uitgevoerd. Volledig droge voetzolen kunnen tot onbevredigende resultaten leiden, omdat deze over een te klein geleidingsvermogen beschikken.

Kenmerken/ Specificaties
- Elektronische Body Fat Index meting
- Body Fat Index: geeft het vet-, vocht- en spiermassa percentage in uw lichaam aan in 0,1%
- Meet de botmassa per 100 gram
- Weegt tot 150 kilo
- Aanduiding per 100 gram
- Geheugen voor 10 gebruikers
- Eenvoudige programmering
- Sportersmodus in te stellen op 5 niveaus
- Afmeting weegplateau: 30 x 29 cm
- LCD display, cijferhoogte 25 mm
- Inclusief verwisselbare lithium batterij

Dagaanbieding in je E-MAIL