Integral Xpression Birds 4Gb USB Stick - Alleen al voor de looks

Foto Integral Xpression Birds 4Gb USB Stick - Alleen al voor de looks
Van € 19,95
Voor € 11,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 17-12-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Zo lief als 'ie er uit ziet,
zoveel kan deze USB stick! Wat moet je tegenwoordig nog vertellen over een USB stick? Niet veel meer toch? Ondertussen heeft bijna iedereen wel zo'n ding in huis of zelfs elke dag in zijn of haar tas of zak.
Dat is ook niet zo raar, want het is natuurlijk altijd handig als je de belangrijkste digitale bestanden altijd bij je hebt. Of dat nu foto's zijn van je kinderen, vakantie of je nieuwe huis, of dat het de bestanden zijn die zo onmisbaar zijn voor je werk.
Op deze Integral Xpression Birds 4Gb USB Stick past bijna alles.

Vrolijke note
USB sticks zijn er al in alle formaten, sommige zelfs zo klein dat je ze al kwijt raakt voor dat je er aan kan denken. Andere heel groot, zodat je ze nooit zou kunnen vergeten. Ze zijn er in zoveel vrolijke kleuren, dat je er bijna kleurenblind van raakt.
De Integral Xpression Birds 4Gb USB Stick is eigenlijk niet anders! Gewoon een simpel en handig design om makkelijk mee te kunnen nemen. Maar wat de Integral Xpression Birds 4Gb USB Stick speciaal maakt is het leuke ontwerp. Vrolijke vormen en vogeltjes sieren het omhulsel. En discussie over welke USB stick van wie is? Jij haalt jouw Integral Xpression Birds 4Gb USB Stick er zo uit met dit vrolijke design.

Wat heb je nodig
- Een USB poort; het liefst 2.0 voor een beetje een snelle overdracht
- Windows ME, Windows XP, Windows Vista of Windows 7
- Mac mag natuurlijk ook; OS8.6+, OS9.0+ of natuurlijk OS X+

Dagaanbieding in je E-MAIL