HP Iron-On T-Shirt Transfers (A4) 12 pck. - Wees eens origineel!

Foto HP Iron-On T-Shirt Transfers (A4) 12 pck. - Wees eens origineel!
Van € 29,95
Voor € 13,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 11-02-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

HP T-shirt transfers zijn handig om kleding en ieder hittebestendig weefsel een persoonlijk tintje te geven; ze werken met 100% katoen of katoen/polyesterweefsels. Mogelijke toepassingen: persoonlijke T-shirts, petten, shorts, jasjes, sjaals, tassen en zelfs lakens. Ideaal voor verjaardagen, familiebijeenkomsten, sportclubs of bedrijfsfeestjes.

HP T-shirt transfers produceren heldere kleuren die mooi blijven na het wassen. Verbeterd productontwerp zorgt voor een hoge beeldkwaliteit, ook in foto's. Foto's en afbeeldingen blijven lang kleurecht, zelfs na het wassen. De transfers zijn verbeterd, zodat ze meer als stof aanvoelen nadat ze zijn aangebracht.

Beschermpapier van HP T-shirt transfers kan eerst afkoelen voordat het wordt verwijderd – printen, opstrijken, laten afkoelen en het beschermpapier verwijderen. Het hoeft niet meer direct na het strijken te worden verwijderd. Verbeterde technologie, dus direct bij de eerste keer succes; maakt het aanbrengen van transfers eenvoudiger en betrouwbaarder.

Dagaanbieding in je E-MAIL