Exclusieve game bundel voor de PS3! - Met Tekken 6 Limited Edition en Wet

Foto Exclusieve game bundel voor de PS3! - Met Tekken 6 Limited Edition en Wet
Van € 134,99
Voor € 49,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 18-09-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Vandaag is het Games Dag bij My24-7deal.com

Als deal van de dag een geweldige en exclusieve bundel voor de PS3, maar kijk ook snel in de membershop met fantastische game bundels voor de Xbox 360, de Nintendo DS en de PC

PS3 games bundel met "Tekken 6 Limited edition" en "Wet"

Tekken 6 Limited Edition PS3: een grootmeester op vechtgebied
De Tekken-serie mag zichzelf na al die jaren inmiddels tot de meest succesvolle oudgedienden onder alle fighting games rekenen. En dit zesde deel is het 'levende bewijs' dat de franchise nog altijd tot de top in het genre behoort. Dat is onder andere te danken aan het grote aantal beschikbare vechters en aan het feit dat je deze hoeveelheid kunt uitbreiden met zelf gecreëerde characters. Verder mag de game zich sehr über noemen door zijn vele uiteenlopende offline en online spelopties. En tenslotte mogen de tientallen interactieve omgevingen zeker niet vergeten worden. Voortaan sla jij jouw tegenstanders dwars door betonnen muren of vloeren heen. Hiermee vergroot je niet alleen de arena, maar zeer zeker ook de replay value van Tekken 6.
Alleen vandaag de Limited edition met Hoodie, Art Book en Poster!

WET PS3 is een zeer stijlvolle third-personshooter waarin acrobatiek, vuurgevechten en zwaardactie naadloos in elkaar overgaan. Gewapend met twee pistolen en een samoeraizwaard neem je deel aan gevechten terwijl je over de vloer glijdt, de muren gebruikt, springt en waanzinnige acrobatische moves uitvoert, daarbij een spoor van lijken achterlatend.
WET PS3 stort je in een adembenemend en bloedstollend avontuur waarin verraad en wraak de boventoon voeren. Kruip in de huid Rubi Malone, een meid die problemen op haar manier oplost. Gewapend met twee pistolen en een samoeraizwaard neem je het op een aantal exotische locaties op tegen talloze vijanden.

Dagaanbieding in je E-MAIL