Electrolux EDI-96150 Iron Aid Condensdroger - Uw eigen thuisstomerij!

Foto Electrolux EDI-96150 Iron Aid Condensdroger - Uw eigen thuisstomerij!
Van € 999,00
Voor € 635,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 12-09-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Strijken is voor velen een vervelende klus. Het is zelfs zo dat men bepaalde kleding niet koopt, omdat men niet weet hoe deze te strijken of te onderhouden.

Dat is nu net de reden waarom Electrolux Iron Aid aan u voorstelt, een droogautomaat die niet alleen de hoeveelheid ‘strijk’ maar ook het aantal stomerijbezoeken drastisch vermindert.

Electrolux introduceert Iron Aid. De thuisstomerij! Een slimme condensdroger die stoom gebruikt om het strijken veel makkelijker te maken. Stoomcycli reduceren en verwijderen vouwen en kreukels. Strijken hoeft niet meer, maar is het toch nog nodig dan is de strijktijd minstens 50% korter. En, deze droger kan zelfs ook delicate kleding opfrissen en luchten!

Strijkwonder
Deze Elextrolux innovatie combineert een 2-in-1 oplossing, namelijk een condensdroger en een Iron Aid strijkhulp in één machine. Hij biedt in totaal 5 stoomcycli: 2 voor overhemden, 2 voor beddengoed, tafelkleden etc. en 1 cyclus speciaal voor kleding die je normaliter naar de stomerij brengt. Dankzij sensoren droogt Iron Aid natte kleding automatisch voorafgaand aan het ‘ontkreuken’.

Relax
De Iron Aid kan in één keer 5 overhemden of 3 kg katoenen wasgoed ontkreuken. Aansluitend op het drogen, of apart in een programma van circa 25 minuten. Bij het stomen wordt gebruikgemaakt van het reeds opgevangen en gecondenseerde water. Bovendien komt alle kleding ‘relaxed’ uit de Iron Aid, door de combinatie van krachtige stoominjectie, zachte luchtstroom en behoedzame trommelbewegingen. Als strijken nog noodzakelijk is, gaat het veel gemakkelijker.

Iron Aid droogt, stoomt en strijkt alle kleding. Vrijetijds- en sportoutfits, kostuums en hemden tot aan delicate kledingstukken, inclusief wol en zijde. Deze eenvoudig te bedienen thuisstomerij van Electrolux is alleen vandaag voor de geweldige prijs van €635,-verkrijgbaar. De adviesprijs is normaal €999,-. Maar bedenk wat u nog meer uitspaart doordat u minder hoeft te strijken en de bezoeken aan de stomerij drastisch worden verminderd met dit droog en strijkwonder.

Speciaal voor deze aanbieding brengen, wordt de droger niet alleen tot uw voordeur bezorgt, maar brengen wij deze ook bij u binnen tot de plaats waar de droger moet komen te staan en nemen wij ook alle verpakkingsrommel meteen weer mee.

Kenmerken
 
-Elektronische condensdroogkast en hulp bij het strijken
-De unieke 'Iron Aid' droogautomaat gebruikt stoom om je kledingstukken klaar te maken voor een strijkbeurt die je een minimum aan tijd en inspanning kost.
-LCD scherm met volelektronische bediening met o.a. startuitstel, resttijdaanduiding, opties en speciale programma's
-Droogcapaciteit (kg): 6
-Trommel van Inox
-Binnenverlichting in de trommel
-Heen en weer bewegende trommel
-Condensatiereservoir bovenaan in het bedieningspaneel
-Controlelampje voor vol waterreservoir
-Afmetingen: 850 x 600 x 580 mm (hxbxd) 

Technische gegevens
-Technologie:  Iron aid 
-Spanning (V):  230 
-Aansluitingswaarde (W):  2350 
-Zekering (A):  16 
-Energieverbruik (kWh):  3.8 
-Netto gewicht (kg):  45.5 
-Productinstallatie:  Vrijstaand

 

Dagaanbieding in je E-MAIL