Duracell MyGrid Charging Pad - Genoeg van alle kabeltjes?

Foto Duracell MyGrid Charging Pad - Genoeg van alle kabeltjes?
Van € 99,95
Voor € 68,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 23-12-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Draadloos opladen, opgeruimd en netjes
Van je mobiele telefoon tot je mp3-speler, ze hebben allemaal regelmatig nieuwe energie nodig. Natuurlijk kan je dan weer in een kluwen van kabels op zoek gaan naar de juiste lader, maar waarom zou je? De Duracell myGrid Charging Pad is een veel nettere oplossing. Dit doordachte systeem laad tot vier toestellen tegelijk op, zonder dat je interieur door meerdere kabels ontsiert wordt. Je hebt slechts één stekkertje nodig, en dat is die van de myGrid Charging Pad naar het dichtstbijzijnde stopcontact. Je op te laden toestellen? Die voorzie je van een myGrid Power Sleeve of Power Clip. Hierdoor is het voortaan voldoende om je naar batterijkracht snakkende gadget op de Charging Pad te leggen voor een oplaadsessie.

Veilig, gemakkelijk en energiebesparend
Het geheim van de Duracell myGrid Charging Pad bevindt zich direct aan de oppervlakte. Via de metalen strips worden de toestellen die zich op de Pad bevinden opgeladen, mits deze met een Power Sleeve of Power Clip uitgerust zijn. Zodra de contactpunten van deze sleeves of clips de Charging Pad raken wordt je telefoon of mp3-speler opgeladen. Wanneer de accu van je toestel vol is wordt het opladen automatisch gestopt. Zo wordt onnodig energieverbruik voorkomen. De Duracell myGrid Charging Pad is daarnaast volkomen veilig in het gebruik. Je kan de Charging Pad gewoon aanraken, en ook als er per ongeluk vloeistof over het systeem gemorst wordt is er geen gevaar voor kortsluiting of schokken.

Let op: de Duracell myGrid Charging Pad werkt alleen in combinatie met toestellen die voorzien zijn van een Power Sleeve of Power Clip.
Kijk hiervoor in onze membershop!

Dagaanbieding in je E-MAIL