Crisislamp® - Lamp, radio, alarm en oplader in 1

Foto Crisislamp® - Lamp, radio, alarm en oplader in 1
Van € 49,95
Voor € 26,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 09-10-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

De Crisislamp werkt niet op batterijen en is daarom altijd klaar voor gebruik! Maak gebruik van het krachtige LED licht, laadt uw mobiele telefoon op, luister naar de radio en laat het alarm klinken overal en wanneer u dat wilt. Deze lamp mag niet in uw noodpakket ontbreken!

Door aan de slinger van de Crisislamp te draaien wordt de dynamo aangedreven. De dynamo laadt een condensator op die electrische energie opslaat totdat die wordt gebruikt voor de lamp, radio of het alarm. Voor het opladen van de mobiele telefoon dient tijdens het opladen aan de slinger te worden gedraaid.

Zaklamp
- Maximale lichtsterkte is 30.000 mcd
- U kunt switchen tussen 1 LED en 3 LED's

Telefoonoplader
Gebruik het bijgeleverde kabeltje en kies eventueel de passende connector voor uw mobiele telefoon (standaard worden de connectors voor de meest gangbare aansluitingen meegeleverd). Sluit de kabel aan tussen uw mobiele telefoon en de uitgangsplug op uw Crisislamp. Draai aan de slinger met de klok mee) met een snelheid van 2-3 omwentelingen per seconde.

Alarm
De Crisislamp geeft een overstemmend alarmsignaal af. U kunt ook tijdens het afgaan van het alarmsignaal blijven draaien aan de slinger, waardoor het alarmsignaal versterkt.

Radio
U kunt de radio inschakelen/uitschakelen met de draaiknop radio. Deze draaiknop is tevens volumeregelaar. D.m.v. het indrukken van de knop scan zoekt de Crisislamp naar de sterkste zenders. Met de knop 'reset' worden alle gevonden zenders gewist.

Dagaanbieding in je E-MAIL