Canon PowerShot SX200 IS Red - Bijna een SLR!

Foto Canon PowerShot SX200 IS Red - Bijna een SLR!
Van € 329,99
Voor € 217,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 15-12-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Groothoeklens met 12x optische zoom
Canon heeft de PowerShot SX200 IS een prachtig klassiek uiterlijk meegegeven. Zijn functies daarentegen stammen zeker niet uit de oudheid. Canon heeft al zijn technische hoogstandjes uit de kast getrokken en in deze compacte body gepropt. Om maar te beginnen bij de groothoeklens met 12x optische zoom. U schiet de mooiste dynamische plaatjes met een bereik van 28 - 336 mm. Dit objectief heeft een bijzonder sterke image stabilizer waarmee u tot 4 stops langere sluitertijden kunt gebruiken. Wilt u dus geen flits gebruiken, maar wel volledig inzoomen bij slecht licht? Geen probleem. Die vrijheid krijgt u van de Manual mode. De creatievellingen onder ons kunnen dus volledig los gaan met sluitertijden en diafragma. Op het grote 3 inch LCD-scherm krijgt u tips en info over de invloed van bepaalde instellingen. Vergeet die handleiding. De gebruikersinterface van de Canon PowerShot SX200 IS geeft u ter plekke een cursusje fotografie.

Monsterlijk grote foto's
Met een sensor van 12,1 megapixels schiet u plaatjes van een gigantisch formaat. U mag dus een flinke digitale zoom toevoegen aan een toch al enorme 12x optische zoom. Snij de kleinste details uit een foto en blaas ze op tot een monsterlijk formaat, zonder iets aan kwaliteit te verliezen. Natuurlijk moet de foto dan wel scherp zijn genomen. De eerder genoemde Optische Image Stabilizer (IS) helpt u hierbij een handje. IS krijgt hulp van Servo AF en Motion Detection Technology. Servo AF bijt zich stevig vast in uw onderwerp en blijft continu scherpstellen. Motion Detection Technology stelt automatisch de optimale ISO-gevoeligheid in. Die gevoeligheid wordt constant bijgesteld, wanneer uw camera of het onderwerp beweegt.

Mèt of zonder hulp de beste kiekjes
Zonder DIGIC 4 is deze camera echter niets. Deze beeldverwerker geeft de Canon PowerShot SX200 IS de energie om constant op scherp te staan. Zowel bij het opstarten, het scherpstellen, het schieten als bij de uiteindelijke verwerking. De gezichtsdetectie-technologie maakt goed gebruik van deze snelheid. De camera herkent tot maar liefst 35 gezichten. Selecteer diegenen die elk hun speciale behandeling krijgen. De witbalans geeft de verschillende gezichten een natuurlijke teint en contrast. U heeft geen last van onherkenbare overbelichte gezichten, zelfs niet als deze mensen niet stil blijven staan. Face Select & Track blijft als een echte stalker uw geliefden volgen, tot ze uiteindelijk optimaal op de gevoelige plaat zijn gezet. i-Contrast maakt het plaatje af door het contrast in zowel de lichte als de donkere gebieden van een foto te verbeteren.

High Definition films met 30 bps.
De hulpvaardige functies van Canon zijn deel van de Smart Auto Mode, net als de Scènedetectietechnologie. Deze functie analyseert de situatie voor de lens. De helderheid, contrast, afstand en tint van het onderwerp worden zorgvuldig berekend. Hierna kiest de PowerShot SX200 IS de beste instellingen voor een mooi plaatje. Canon laat niets aan het toeval over. Wanneer het er op aan komt, kunt u rekenen op de ervaring en snelheid van de PowerShot SX200 IS. Alle voordelen van Canons hoogwaardige technologie gelden natuurlijk ook voor de filmfunctie. U legt bewegende beelden vast in High Definition (720p) met 30 beelden per seconde. Wees dus niet bang voor standaard filmpjes die vaak niet te volgen zijn. De kwaliteit is zo goed, dat u ze gerust op een HD-breedbeeld-TV, in vol ornaat kunt terugkijken.

Meegeleverd
Accu
Acculader
USB-kabel
AV-kabel
Polsbandje
Software
2 jaar garantie

Kenmerken
Groothoeklens met 12x optische zoom
4-stops optische Image Stabilizer
12.1 megapixels
DIGIC 4
Smart Auto mode met Scènedetectietechnologie
Bewegingsdetectietechnologie en Servo AF
Gezichtsdetectie AF/AE/FE/WB en
Face Select & Track en FaceSelf-Timer
3 inch LCD
High Definition (720p) films
Manual mode en Easy mode

Dagaanbieding in je E-MAIL