Archos 7 Home Tablet 8GB (v2) - Alles voor onderweg

Foto Archos 7 Home Tablet 8GB (v2) - Alles voor onderweg
Van € 159,95
Voor € 129,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 20-02-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Simpelweg nog beter en completer
De populaire Archos 7 Home Tablet 8 GB is toe aan versie 2. Ook deze versie geeft je een praktische middenweg tussen een smartphone en laptop. Nieuw is echter de 800 mHz snelle processor, het touchscreen en het Android 2.1 besturingssysteem. Hiermee schakel je nog sneller tussen de verschillende apps en is de bediening nog gemakkelijker. Het 7-inch resistieve scherm trakteert je netvliezen op kleuren die van het scherm spatten. De 720p HD-ondersteuning verzekert je van loepzuivere details.

Goede voorbereiding
De Archos 7 Home Tablet v2 is geen onbeschreven blad. Standaard maakt hij je het leven al een stuk makkelijker met zijn voorgeïnstalleerde apps. Je beschikt meteen over handige en leuke programma's zoals een messenger, een e-reader en een internetradio. En als je even niets te doen hebt verdrijf je net zo makkelijk de verveling met ontspannende games en widgets. Met de Archos 7 Home Tablet v2 gaat er geen tijd verloren.

Uitgebreide mediabibliotheek
Alle remmen mogen los bij het aanleggen van je mediabibliotheek. De Archos 7 Home Tablet 8 GB v2 herkent een veelvoud aan mediabestanden. Bovendien heb je ook plaats voor je bestanden met 8 GB opslagruimte, uitbreidbaar met microSDHC-kaartjes. Geniet overal van je film-, foto- en muziekcollecties. En via 802.11b/g-ondersteuning surf je snel en draadloos op internet op locaties waar een wifinetwerk beschikbaar is. Met de Archos 7 Home Tablet 8 GB v2 kom je alleen nog maar voor aangename verrassingen te staan.

Kenmerken
- Multimediaplayer met internettoegang
- Android 2.1-besturingssysteem
- 7-inch touchscreen
- Ingebouwde standaard
- Ondersteuning HD-video (720p)
- 802.11b/g wifi-ondersteuning
- 8 GB intern geheugen
- 800 mHZ-processor
- Geheugen verder uitbreidbaar

Dagaanbieding in je E-MAIL